24 MEDIA CREATIVE TEAM

ΠΩΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΑ ΕΤΣΙ; ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΩ ΣΤΟΝ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΚΑ ΤΟ “ΜΠΟΛΙ”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει το εκπληκτικό του σερί σε σπουδαίες δημόσιες τοποθετήσεις.

Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη ανεμβολίαστων, μετά από Τζόκοβιτς και Γρηγόρη Πετράκο.

Λένε ότι σκληρή δουλειά σε φέρνει στην κορυφή. Εγώ λέω ότι η σκληρή δουλειά χωρίς κορυφή, δεν σε φέρνει πουθενά, όσο κι αν θες, δηλαδή λέω για άλλη μια φορά πράγματα χωρίς κανένα νόημα.

Απίστευτο σερί τον τελευταίο χρόνο. Στο Twitter, στην τηλεόραση, στα sites, σας έχω χαζέψει, τι σας έχω φτιάξει, τρομερά πράγματα.

Το λένε «Τσιτσιπά» και κάνει το μυαλό σας να γυρίζει.

Ωραία, έκανα μια διαφήμιση. Και τι έγινε; Στις διαφημίσεις πιστεύετε εσείς; Ή μήπως έλεγα “εμβολιαστείτε”; Να προσέχετε σας έλεγα.

Και γιατί θα έπρεπε να ακούσετε τι λέω εγώ; Αν αύριο μεθαύριο δηλαδή μπω ντυμένος ταλιμπάν σε λούνα παρκ και αρχίσω να κάνω συγκρουόμενα, θα κάνετε κι εσείς; Κι αν ανέβω στο ταψί ή στα άλλα τα σφυριά αυτά στον αέρα που πάνε σαν παλαβά, τα ίδια θα κάνετε κι εσείς, σαν τα πρόβατα, από κοντά;

Άσε που ρώτησα εγώ δικό μου άνθρωπο που ξέρει και μου λέει “κακώς τα λέτε συγκρουόμενα, ‘κουρσάκια’ είναι το κανονικό”. Σας το λέω για να μείνει και κάτι απ’ αυτήν την κουβέντα, να μαθαίνουμε και δύο πράγματα, δεν είναι όλα χα-χα-χα και χου-χου-χου.

Πίσω στα δικά μας τώρα.

Έχει πει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ότι πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο. Εντάξει. Ας περιμένουμε όμως να μιλήσει και κάποιος που ξέρει.

Ο καθένας στον τομέα του, παιδιά. Κακά τα ψέματα.

Εγώ δεν είμαι κατά του εμβολίου. Εγώ είμαι κατά του να το κάνω. Έχει διαφορά.

Αν με ρωτάτε για σας δηλαδή, είμαι υπέρ. Ναι, να το κάνετε εννοείται, τι έχετε να χάσετε; Σαν εσάς χιλιάδες εκεί έξω.

Εν τω μεταξύ, προσπαθώ τον τελευταίο καιρό να μάθω στον όρτοντοξ μπράδερ να λέει στα σέρβικα “μαγαζιά χωρίς μπόλι”. Κλάμα ρε.

Τρελάθηκε με το “μπολιάστηκα”, και ήθελε να το πάει ένα βήμα παρακάτω. Έτσι είναι οι μεγάλοι αθλητές, δεν σταματούν να εξελίσσονται, δεν σταματούν ποτέ να σε εκπλήσσουν!

Λοιπόν, άμα γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο τα ξαναλέμε. Ή και πιο νωρίς, όλο και κανά καλό θα μου ‘ρθει. Μιλάμε, ε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα