Τα Mastihashop πηγαίνουν Ντόχα

Τα Mastihashop πηγαίνουν Ντόχα

Τρία σημαντικά νέα έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι η Μediterra AE, μητρική της Mastihashop, βρίσκεται στον σωστό δρόμο στα 15α της γενέθλια

Κλείνοντας 15 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας η Mediterra ΑΕ, με αφετηρία και έδρα το γενέθλιο τόπο της μαστίχας, τη Χίο, παρουσιάζει σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, υλοποιεί επενδύσεις με κύριο άξονα την έρευνα και την καινοτομία και τοποθετείται σε νέες αγορές, συστήνοντας παγκοσμίως την Μαστίχα Χίου.

Η εταιρεία, θυγατρική της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου και διαχειρίστρια των καταστημάτων mastihashop, γιορτάζει τα γενέθλια της με την ανακοίνωση σημαντικών νέων που αφορούν στην αξιοποίηση και προώθηση της μαστίχας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ειδικότερα η εταιρεία ανακοίνωσε:

▪ Την υλοποίηση τριετούς επενδυτικού σχεδίου συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000€ που αφορά στη συμμετοχή της στην ίδρυση Κέντρου ‘Έρευνας Μαστίχας στη Χίο, στην επέκταση των υφιστάμενων παραγωγικών εγκαταστάσεων στη Χίο (εργοστάσιο Καλλιμασιάς) και στη συμμετοχή σε ερευνητικά έργα. Το σύνολο των επενδύσεων αφορά στην ανάπτυξη καινοτόμων και υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντων μαστίχας.

▪ Την υπογραφή συμφωνίας διανομής των παρα-φαρμακευτικών προϊόντων μαστίχας MASTIHA Art of Nature στη Σαουδική Αραβία. Η συμφωνία υπογράφηκε την 28/11/17 στην Τζέντα με την 4η σε μέγεθος στη χώρα εταιρεία διανομής φαρμακευτικών ειδών JAM JOOM, παρουσία στελεχών των εταιρειών και της ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΊΟΥ που είναι και ο βασικός μέτοχος της. Η έναρξη της διανομής τοποθετείται εντός του 2018 και αποτελεί τη πρώτη συμφωνία που αφορά στη διανομή των παρα-φαρμακευτικών προϊόντων μαστίχας στον Αραβικό Κόλπο, ενώ σχετικές συμφωνίες είναι στη φάση της οριστικοποίησης για άλλες δύο χώρες στη περιοχή.

▪ Την έναρξη λειτουργίας καταστήματος mastihashop στη Ντόχα του Κατάρ. Το κατάστημα που υποδέχθηκε τους πρώτους του πελάτες στις αρχές του Νοέμβρη είναι το έκτο(6ο ) στη περιοχή μετά από τα 4 στη Σαουδική Αραβία(Τζέντα, Μέκκα, Τάιφ) και το 1 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα(Ντουμπάι).

SHARE:

24Media Network