Τι λένε τα άστρα

Τι λένε τα άστρα

Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα Δευτέρα 21/03

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σας και προετοιμαστείτε για όλες τις εξελίξεις που σας επιφυλάσσει η μέρα. Τα πάντα για αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Κριός

Μία αβεβαιότητα και σύγχυση στα προσωπικά θέματα θα υποβάλλει την ιδιοσυγκρασία σας σε ένα τεστ αντοχής. Πράγματα και καταστάσεις που θεωρούσατε σχεδόν αμετάβλητα θα τα δείτε να αλλάζουν πολύ γρήγορα κάτω από περίεργες συνθήκες. Αν και από την ιδιοσυγκρασία σας είστε εγκρατής, εδώ φαίνεται πως μία σχετική αύξηση της ευαισθησίας σας θα σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα. Προβλήματα οργανωτικότητά στα προσωπικά ή και κάποια εξασθένηση της υγείας. Ισχυροί κοινωνικά και οικονομικά φίλοι θα αποδειχτούν πολύτιμοι αυτή την περίοδο. Προσπαθήστε να δείτε την ζωή χωρίς ψευδαισθήσεις αποφεύγοντας παράλληλα να κάνετε πράγματα που αργά ή γρήγορα θα αναγκαστείτε να μετανιώσετε. Περίεργες σχέσεις με το περιβάλλον.

Ταύρος

Η πλευρά του εαυτού σας που συνήθως είναι κρυμμένη ή βρίσκεται στο περιθώριο είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθεί σήμερα με αποτελέσματα θετικά ή αρνητικά για σας. Πλησιάζετε ή φτάνετε σε κάποιο σημείο κρίσης, που σας πιέζει να αντιμετωπίσετε άσχημες προσωπικές καταστάσεις και η οικογενειακή και ιδιωτική σας ζωή δεν φαίνεται να είναι ήρεμη. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις και βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία για να κάνετε αλλαγές (πράγμα δύσκολο για σήμερα), που είναι απαραίτητες για την λύση των προβλημάτων σας.

Δίδυμοι

Μία ημέρα όπου θα υπάρξουν ευκαιρίες και κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο. Αρκετή αισιοδοξία και πίστη σε αυτά που σκοπεύετε να κάνετε θα σας βοηθήσει κατά κάποιο τρόπο να απαλλαγείτε από πράγματα που τα θεωρείται κάπως φθαρμένα ή παλιά. Ίσως να βρεθείτε στο δίλημμα, να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί και να κάνει κάποιες παραχωρήσεις προς τους άλλους ή να προσπαθήσετε απλά να τους ικανοποιήσετε, χωρίς να έρθετε σε σύγκρουση με τον εαυτό σας, γιατί πιθανόν να παραμελήσετε πιο σημαντικά πράγματα. Κάποιες νέες πληροφορίες θα αποσπάσουν την προσοχή σας και ένα καινούργιο σχέδιο πιθανόν να αρχίσει να πραγματοποιείται.

Καρκίνος

Οι κινήσεις που αφορούν καριέρα, συνίστανται σήμερα στην απαλλαγή από άχρηστα πράγματα και στην πραγματική ανάληψη καθηκόντων. Η αύξηση της συνείδησής σας εξαρτάται κατά πολύ στο πόσο μπορείτε να «μπείτε» μέσα στις υποθέσεις των άλλων. Χρησιμοποιήστε το ταλέντο σας στο να συμβουλεύετε τους άλλους στο πώς να λύσουν τα προβλήματά τους και διαμέσου αυτών θα κάνετε πολύτιμες παρατηρήσεις οι οποίες θα αποδειχτούν πολύ χρήσιμες στο κοντινό μέλλον για σας. Μερικές φορές ίσως να μην μπορείτε να προσδιορίσετε ποια πράγματα έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα τα δικά σας ή των άλλων. Σε αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε μέχρι να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας πρώτα. Μετά ενεργήστε.

Λέων

Δεν φαίνεται ότι νιώθετε ανία ή πλήξη, στη διάρκεια αυτής της ημέρας, καθώς υπόσχεται να σας φέρει διάφορες ανόμοιες δραστηριότητες, ίσως τόσο πολλές ώστε να μπορέσετε να κάνετε την επιλογή σας. Θα αποκτήσετε την τάση να αρχίζετε πολλά πράγματα μαζί, χωρίς να είστε σε θέση να τα τελειώσετε έστω και αργότερα.

Παρθένος

Αναζητήστε θετικούς τρόπους προκειμένου να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας, ώστε να αποφύγετε τις εκρηκτικές καταστάσεις. Με οποιονδήποτε τρόπο, ενδείκνυται να ξεκινήσετε κάποια φυσική δραστηριότητα όπως π.χ. γυμναστική ή σπορ. Έτσι, θα μπορείτε να είστε περισσότερο ήρεμος και χαλαρός.

Ζυγός

Είναι καλή στιγμή να διεκδικήσετε τις ανάγκες και επιθυμίες σας, να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι πραγματικά θέλετε. Είστε αποφασιστικοί και ξεκάθαροι. Δεν μπορείτε να μείνετε αδρανείς σήμερα, είστε έτοιμοι για προκλήσεις διανοητικής δραστηριότητας και ανάληψη δύσκολων προβλημάτων στην ενασχόλησή σας. Πολύ καλή ημέρα για μελέτη, μάθηση ή δραστηριοποίηση σε μια δημιουργική εργασία.

Σκορπιός

Αυτό το διάστημα ευνοούνται όλα τα καθήκοντα, τα σχέδια και τα θέματα που έχουν σχέση με την πνευματική σας απόδοση, με την ανάγκη σας για τελειότητα και ανάλυση. Θα είστε περισσότερο αναλυτικός και προσεκτικός στην εργασία ή στην ενασχόλησή σας, πράγμα που θα σας ωφελήσει. Η τύχη θα είναι μαζί σας και θα επιτύχετε, σχεδόν σε ότι αναλαμβάνετε.

Τοξότης

Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας θα είστε συγκεντρωμένοι στην ενασχόλησή σας και θα αποφεύγετε ότι είναι περιττό ή σας αποσπά από αυτό που σχεδιάζετε να κάνετε. Έχετε αυτοέλεγχο και την πειθαρχία να επιβάλλετε στον εαυτό σας δουλειές ή υποχρεώσεις που πιθανόν αποφεύγατε κατά το παρελθόν. Θέλετε να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν και φαίνεται πως έχετε την δύναμη αλλά και εμπειρία να το πραγματοποιήσετε σήμερα. Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη, να τακτοποιήσετε τις καθημερινές υποχρεώσεις και να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κατά κάποιο τρόπο κύκλο υποχρεώσεων ο οποίος μακροπρόθεσμα θα σας ωφελήσει.

Αιγόκερως

Μια ημέρα που συγκλονιστικές αλήθειες και καταστάσεις θα σας κάνουν να αλλάξετε πολλούς από τους ιδιαίτερους στόχους και φιλοδοξίες σας. Ο φανατισμένος τρόπος για την απόκτηση εξουσίας επάνω σε ορισμένα θέματα ίσως να μην βοηθήσει και τόσο πολύ σήμερα. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να καταπιάνεται με το πιο δύσκολο μέρος τους προβλήματος. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους άλλους, η πιθανότητα να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα αποτελέσματα της σκληρής προσωπικής δουλειάς σας είναι μεγάλη (Σε μεμονωμένες περιπτώσεις ένα πολύ ισχυρό αισθηματικό σοκ).

Υδροχόος

Η καριέρα, υπόληψη και φήμη σας ή οι ιδιαίτεροι στόχοι σας θα βρεθούν σε ανοδική πορεία. Οι ανώτεροί σας ή αυτοί που βρίσκονται σε θέση να υποστηρίξουν τους στόχους σας θα είναι ευνοϊκά διατιθέμενοι σε σας. Μια σημαντική επιτυχία μπορεί να πραγματοποιηθεί σήμερα άμεσα συνδεδεμένη με την ενασχόλησή σας. Μην παραβλέπετε ή θεωρείτε σαν δεδομένο την αφθονία της υποστήριξης από τους άλλους, υποβοηθείστε και ενθαρρύνετε τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες σήμερα ώστε να ωφεληθείτε περισσότερο.

Ιχθύες

Οι ιδέες και έννοιες θα είναι χρωματισμένες με περισσότερο φιλοσοφικό ή ακόμα και θρησκευτικό χαρακτήρα αυτή την ημέρα εξαιτίας κάποιων ειδικών καταστάσεων που θα παρουσιαστούν εντελώς απροσδόκητα. Ορισμένοι φόβοι για τα επαγγελματικά προβλήματα που πιθανόν να ακολουθήσουν είναι εντελώς αδικαιολόγητοι σήμερα. Η μελλοντική οικονομική σας κατάσταση θα σας το αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Εσείς το μόνο που πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι την συμπεριφορά σας μέσα στον χώρο της ενασχόλησής σας και μόνο.

SHARE:

24Media Network