Η Azamara βάζει νέες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2022

Η Azamara βάζει νέες κρουαζιέρες στην Ελλάδα το 2022

Η εταιρεία κρουαζιερόπλοιων περιλαμβάνει περισσότερες από 80 νέες κρουαζιέρες και περισσότερες από 170 διανυκτερεύσεις σε λιμάνια.

Το 2020 ανήκει στο παρελθόν για τη διεθνή κρουαζιέρα και μολονότι το 2021 είναι μπροστά μας, ο κύριος σχεδιασμός των εταιρειών κρουαζιέρας γίνεται από το 2022 και έπειτα.

 

Ως προς την Ελλάδα, η Azamara, με έδρα το Μαϊάμι, ξεκινά με το Azamara Pursuit την άνοιξη του 2021 και θα πραγματοποιεί 6 κρουαζιέρες, με λιμάνι αφετηρίας τον Πειραιά. Οι κρουαζιέρες θα έχουν διάρκεια 7 νύχτες και θα ξεκινήσουν από 9 Μαίου 2021, πραγματοποιώντας στάσεις σε Μύκονο, Έφεσο (Κουσάντασι), Πάτμο, Ρόδο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και επιστροφή στον Πειραιά.

“Ο δικός μας Θάνος”, ένα ντοκιμαντέρ του NEWS247 για τον σπουδαίο Θάνο Μικρούτσικο, μέσα από τα μάτια και την ψυχή 20 δικών του ανθρώπων. Τραγουδοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, πολιτικοί, μουσικοί, περιγράφουν, θυμούνται, ζωγραφίζουν με λόγια και ψυχή, το πορτραίτο του Θάνου. Έρχεται την Δευτέρα 28/12 στο NEWS247.

Επίσης, για το 2022 και το 2023, 26 από τα 275 και πλέον λιμάνια, σε πάνω από 70 χώρες, θα είναι στην Ελλάδα με δύο νέα λιμάνια την Σύρο και την Τήνο. Συνολικά, η Azamara προσθέτει κρουαζιέρες σε Ελλάδα, Μαύρη Θάλασσα, Αίγυπτο και Ισραήλ. Παράλληλα θα έχει αγαπημένες κρουαζιέρες σε Νότια Αφρική, Ειρηνικό Ωκεανό, Νέα Ζηλανδία, Ιαπωνία και Νότια Αμερική- Ανταρκτική!

Η Azamara διαθέτει 3 κρουαζιερόπλοια μεσαίας κατηγορίας που πραγματοποιούν κρουαζιέρες σε όλες τις ηπείρους.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα