Η πρώτη τηλεοπτική καμπάνια από το 18-24 TRAVEL

Η πρώτη τηλεοπτική καμπάνια από το 18-24 TRAVEL
Aerial view of Berlin skyline with famous TV tower and Spree river in beautiful evening light at sunset, Germany © JR Photography

Από την Κυριακή 19/5/19 προβάλλεται στους τηλεοπτικούς δέκτες το πρώτο διαφημιστικό σποτ του 18-24 TRAVEL.

H δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων που μας ταξιδεύει σε περισσότερους από 40 προορισμούς στο εξωτερικό και στα ελληνικά νησιά, εγκαινίασε με το σποτ αυτό την πρώτη της τηλεοπτική διαφημιστική καμπανιά κάνοντας δυναμική είσοδο και στο χώρο της τηλεόρασης.

Όλο το πλάνο της τηλεοπτικής προβολής του on line travel agency ανέβαλε μια από τις από τις μεγαλύτερες εταιρείες media στην Ελλάδα η BGM OMD. Στόχος της εμπειρίας ομάδας η οποία παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας είναι να ενισχύσει το awareness και ενδυναμώσει το www.18-24.gr στην ελληνική αγορά.

Φυσικά το τηλεοπτικό σποτ είναι βασισμένο στη φιλοσοφία του 18-24 TRAVEL με την οποία έχει κερδίσει τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια. Με κεντρικό σύνθημα «Όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα» , επιβεβαιώνει ότι ο καθένας μπορεί να ταξιδέψει χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει πολλά χρήματα.

Όπως αναφέρει και ο Γιώργος Καρανάσιος, CEO του www.18-24.gr : “Για εμάς το ταξίδι δεν ήταν ποτέ πολυτέλεια, αλλά κάτι εφικτό για όλους. Αυτό αποδείξαμε στον κόσμο από την πρώτη στιγμή λειτουργίας μας και γι’ αυτό συνεχίζει και μας εμπιστεύεται μέχρι σήμερα 15 χρόνια μετά. Χάρη στον συνδυασμό υπηρεσιών που προσφέρουμε ο πελάτης εξοικονομεί χρόνο αλλά και χρήμα. Η σκέψη για τηλεοπτική διαφήμιση υπήρχε εδώ καιρό και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η ιδέα μας πήρε σάρκα και οστά. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια μας κάνει να εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε και ετοιμάζουμε ακόμα περισσότερα πράγματα στη συνέχεια”.

Δείτε το πρώτο τηλεοπτικό σποτ εδώ:






gtag('config', 'UA-44908243-1');

THE MAGAZINE

Newsletter

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα