10 χρόνια Madame Ginger με epic στιγμές από epic κορίτσια

10 χρόνια Madame Ginger με epic στιγμές από epic κορίτσια

Κάθε μεγάλη στιγμή συνοδεύεται πάντα από ένα epic πιάτο, μοιράζεται με epic ανθρώπους και καταγράφεται από το νέο Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Σε πολύ λίγο καιρό το Madame Ginger κλείνει 10 χρόνια. Ουφ! Δέκα χρόνια. Το λέω, το σκέφτομαι το ξαναλέω, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. 10 χρόνια μαγειρεύω για τα gingerάκια μου, μετρώντας πια εκατοντάδες συνταγές που έχουν περάσει από τα χέρια μου -και τις οθόνες τους-, αλλά και άλλες τόσες epic στιγμές με την υπερομαδάρα μας!

Από την αρχή ήμουν ομαδικός παίκτης. Εντάξει, έχω υπάρξει και αρκετά συγκεντρωτική ως γνήσια Αιγοκερίνα, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο ήμουν συγκεντρωτική μέσα στην ομάδα! Πιστεύω στους συνεργάτες, πιστεύω στην ομαδική δουλειά, πιστεύω ότι πρέπει η ομάδα σου να ανανεώνεται συνεχώς με όλο και νεότερο κόσμο για να φέρνει τη ματιά και τις τάσεις που εσύ δεν μπορείς να αντιληφθείς. Για μένα η ομάδα μας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας, πιο σημαντικό και από τις ίδιες τις συνταγές. Οι epic people, τα epic κορίτσια του madame ginger είναι ότι πολυτιμότερο έχω και γι’αυτό θέλω να καταγράφω την κάθε στιγμή που περνάμε παρέα. Και με το νέο Samsung Galaxy S21+ 5G μπορώ πλέον να το κάνω καλύτερα από ποτέ.

Εκτός όμως από τα γέλια και τις όμορφες στιγμές που περνάμε στο διαμέρισμα της Κυψέλης όπου βρίσκεται το στούντιο μας, αποφασίσαμε τον τελευταίο χρόνο λόγω της πανδημίας και του περιορισμού των ατόμων που έρχονται στον χώρο μας, να κάνουμε τις παραγωγές των IGTV video συνταγών μας μόνες μας με κινητό. “Χμ, καθόλου επαγγελματικό” θα σκεφτόταν ένας διαφημιστής διαβάζοντας αυτές τις γραμμές. “Χμ, δεν ξέρεις τι λες” θα του απαντούσα εγώ ή μάλλον δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου το νέο Samsung Galaxy S21+ 5G για να δεις τι μπορεί να κάνει. Για τσέκαρε παρακάτω, δοκίμασε το και τα λέμε στην επόμενη συνταγή που θα έχουμε γυρίσει μόνες μας και δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά από μία “κανονική” παραγωγή….

Γωνίες λήψεις σαν επαγγελματίας σκηνοθέτης


Όταν ξεκίνησε η Ναταλία να με τραβάει βίντεο στην πρώτη μας συνταγή με το νέο Samsung Galaxy S21+ 5G, είδα την έκπληξη ζωγραφισμένη σε όλο της το πρόσωπο! Με την προεπισκόπηση πολλών καμερών μπορεί να χρησιμοποιήσει όλες τις κάμερες ταυτόχρονα και να αλλάζει πλάνα like a pro από τον τηλεφακό, την ευρυγώνια και την υπερευρυγώνια με ένα πάτημα στην οθόνη της! Με το vlogger’s view μπορεί να τραβάει ταυτόχρονα από την μπροστινή και την πίσω κάμερα για να μας δίνει τα δικά της yum yum σχόλια και με όλα αυτά γλιτώνει άπειρο χρόνο στο μοντάζ και έχει στα χέρια της μια βιντεάρα ανάλυσης FHD+ 30fps πανεύκολα και πανγρήγορα!

Η Ιωάννα φτιάχνει υπέροχα ψωμιά & τραβάει τέλειες φωτογραφίες

Όπως όλοι οι epic people στο Madame ginger έτσι και το νεότερο μέλος μας, η Ιωάννα, πρέπει να μάθει να κάνει τα πάντα! Να προετοιμάζει παραγωγές και να γράφει συνταγές, να μάθει πως λειτουργεί το e-shop μας και να στέλνει παραγγελίες, να περάσει ωραίες και δύσκολες στιγμές στο ζόρικο client service και φυσικά να μάθει να τραβάει σούπερ φωτογραφίες για το instagram μας απ’όλα τα καλούδια που βγαίνουν από την κουζίνα μας. Guess what. Η Ιωάννα δεν χρειάζεται τα εντατικά μαθήματα φωτογραφίας που χρειαστήκαμε εμείς κάποτε, γιατί έχει στα χέρια της το Samsung Galaxy S21+ και στη διάθεση της τις Macro λήψεις ειδικές για φαγητό, που βγάζουν τα πιάτα μας πιο όμορφα και πιο κοντινά από ποτέ, αναδεικνύοντας όλες τις υφές και τις λεπομέρειες που χρειάζεται για να πατήσει το gingerάκι τελικά το πολυπόθητο play στα video μας.

Περισσότερα γυρίσματα μέσα στην μέρα

H απόφαση μας να γυρίζουμε τα βίντεο μας με κινητό, έφερε και ένα πρόβλημα που δεν είχαμε σκεφτεί στην αρχή: να μας εγκαταλείπει η μπαταρία του κινητού γρήγορα και να τρώμε πααααρα πολύ χρόνο για να φορτίσουμε, τελικά να έχουμε χάσει το φως της ημέρας και να αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε την επόμενη μέρα στο στούντιο για να τελειώσουμε τα γυρίσματα.
Δεν φαντάζεστε την χαρά της Άννας – το άλλο μου μισό στο madame ginger aka το epic κορίτσι που φτιάχνει epic γλυκά κάθε Παρασκευή στο IGTV μας-, όταν της είπα ότι το Galaxy S21 διαθέτει έως 5000 mAh μπαταρία και επιπλέον υποστηρίζουν 25W ταχεία φόρτιση ώστε να φορτίζουν ξανά στο 50% σε μόλις 30 λεπτά φόρτιση! Ξέρετε τι σημαίνει αυτό για εμάς; Λιγότερες μέρες στο στούντιο, περισσότερες μέρες στους δρόμους της Αθήνας για να ανακαλύπτουμε #EatLikeALocal μυστικά. Epic νίκη για epic κορίτσια!

Κάπως έτσι άλλαξε η φάση μας στο madame ginger και μπαίνουμε στην επόμενη δεκαετία μας με τα μπούνια και πιο σίγουρες από ποτέ ότι θα δημιουργούμε epic content για τα epic gingerάκια μας με σύμμαχο το Samsung Galaxy S21+ 5G. Άκου περισσότερα για όσα έρχονται στο podcast “Been There Done That” του αγαπημένου μου κοριτσιού Μίνας Μπιράκου στο LadyLike, την Παρασκευή 21 Μαϊου. Δες τις epic συνταγές μας και #StayTuned στα Instagram accounts των OneMan, LadyLike και SPORT 24 για να κερδίσεις ένα κινητό Samsung Galaxy S21 5G! Αυτή την εβδομάδα ανέβηκε ο διαγωνισμός στο LadyLike!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα