ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδήσεις και νέα για τεχνολογικά θέματα.

Digi HR 2021

Digi HR 2021: Το συνέδριο για τις ψηφιακές τεχνολογίες και πόσο αυτές διαμορφώνουν την έννοια της εργασίας σήμερα

Με σύνθημα τη φράση "Technology is the new work environment", το Digi HR 2021 έρχεται στις 11 Νοεμβρίου με διεθνούς φήμης ομιλητές και ελληνικά case studies από επιχειρήσεις που υλοποίησαν επιτυχώς την ψηφιοποίηση των HR τμημάτων τους.

Γυναίκα περνάει δίπλα από αφίσα της Yahoo στην Κίνα

Η Yahoo αποσύρεται οριστικά από την Κίνα

Ο τεχνολογικός κολοσσός Yahoo σταμάτησε να παρέχει περιεχόμενο για χρήστες στην ηπειρωτική Κίνα "αναγνωρίζοντας το ολοένα και πιο δύσκολο επιχειρηματικό και νομικό περιβάλλον", ακολουθώντας το παράδειγμα του Linkedin.

Εργαζόμενος στη Facebook βγάζει selfie μπροστά στο νέο logo (Μeta), έξω από τα 'αρχηγεία' στο Menlo Park.

Το Meta "εμφανίστηκε" για να προστατεύσει τον Ζούκερμπεργκ

Οι τελευταίες αποκαλύψεις που αφορούν το Facebook έριξαν την τιμή της μετοχής κατά 12% και υποχρέωσαν τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ να κάνει κάτι. Άλλαξε το όνομα του τεχνολογικού κολοσσού σε Meta, σε απόπειρα απόσπασης της προσοχής από τις αποκαλύψεις.

HUAWEI nova 9: Επιτέλους ένα κορυφαίο smartphone για όλους

HUAWEI nova 9: Επιτέλους ένα κορυφαίο smartphone για όλους

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Καταπληκτικό design, απίστευτες δυνατότητες, super τιμή. Το νέο HUAWEI nova 9 μόλις έφτασε και «ταράζει» τα νερά, αφού διαθέτει εξαιρετικά κομψό και ελαφρύ σχεδιασμό, κορυφαία κάμερα, ισχυρή απόδοση και ανθεκτική μπαταρία.

Ο Έντουαρντ Σνόουντεν

Σνόουντεν και Global Encryption Coalition: "Εάν αποδυναμώσετε την κρυπτογράφηση, θα πεθάνουν άνθρωποι"

"Η οποιαδήποτε παρέμβαση στην ισχυρή κρυπτογράφηση, σε θέτει σε κίνδυνο τόσο την κοινωνία αλλά και την οικονομία" τονίζει το Global Encryption Coalition. Η παρέμβαση του ιδρυτή της Wikipedia.

Η Fisher-Price έκανε πραγματικό τηλέφωνο, το βρεφικό παιχνίδι που κυκλοφορεί από το '60.

Το τηλέφωνο σήμα κατατεθέν των παιδικών μας χρόνων, λειτουργεί

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

To πρώτο τηλέφωνο που λάμβαναν ως δώρο τα μωρά όλου του πλανήτη και δη τις περασμένες δεκαετίες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον και από ενήλικες. Η Fisher-Price έκανε το Chatter Phone να λειτουργεί.

Gaming desktop vs. gaming laptop

Gaming desktop vs. gaming laptop

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με μια ματιά στην αγορά βρήκαμε τα καλύτερα από την κάθε κατηγορία. Πάρε βαθιά ανάσα και ξεκινάμε!

Tinder

Το Tinder έχει τη λύση για να μην πηγαίνετε ασυνόδευτοι σε γάμους

Το πρώτο dating app της αγοράς ανακοίνωσε την προσθήκη του Plus One στις υπηρεσίες του. Θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ενημερώνουν αν ψάχνουν συνοδό για γάμο ή αν διατίθενται να γίνουν συνοδοί

Facebook Instagram WhatsApp

Τι δίδαξε το #facebookdown στις επιχειρήσεις

Οι πρόσφατες σοβαρές "αρρυθμίες" στη λειτουργία του facebook και στο instagram κατέδειξαν το δρόμο που πρέπει να επιλέξουν οι επιχειρήσεις για τη διαδικτυακή προβολή τους.

Facebook Instagram WhatsApp

Τι συμβαίνει τελικά με το Facebook - Το νέο μπλακάουτ και η "συγγνώμη" της εταιρείας

Μέσα στην ίδια εβδομάδα η δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης "έπεσε" για δεύτερη φορά δημιουργώντας πολλά ερωτήματα, με τους υπεύθυνους να κάνουν λόγο ξανά για "λάθος ρύθμιση παραμέτρων".

Facebook app

Προβλήματα ξανά σε Facebook και Instagram

Καθυστερήσεις παρατηρήθηκαν στο Instagram και το Facebook την Παρασκευή. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα που οι δύο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης αντιμετώπισαν πρόβλημα.

H Google δημιούργησε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τους χρήστες της, που θα ενεργοποιήσει αυτόματα σε λίγους έως το τέλος του χρόνου -και μετά σε όλους.

Google: ξεχάστε τα password, έρχεται το 2SV -πώς θα μπαίνουμε στους λογαριασμούς μας

Η Google αυξάνει τα επίπεδα ασφαλείας των χρηστών της, με έλεγχο ταυτότητας δυο παραγόντων που θα "εγκαταστήσει", για αρχή, σε 150.000.000 χρήστες της, έως το τέλος του 2021. Πώς θα μπαίνουμε στους λογαριασμούς μας.