Ασφάλεια στο internet για τα παιδιά, πιο εύκολα από ποτέ!

Ασφάλεια στο internet για τα παιδιά, πιο εύκολα από ποτέ!

«Μαμά μου δίνεις το κινητό σου να παίξω;» «Μπαμπά βάλε μου στο κινητό σου το τραγούδι που μου αρέσει!» «Μαμά, μπαμπά θέλω και εγώ δικό μου tablet!»

Όλοι οι γονείς έχουμε ακούσει πολλές φορές αυτές τις φράσεις από τα παιδιά μας. Και είναι λογικό! Τα παιδιά σήμερα εξοικειώνονται από νωρίς με την τεχνολογία, περνάνε πολλές ώρες στο internet και πάντα μας εντυπωσιάζουν με τις γνώσεις τους. Για σκέψου το: βλέπεις τρίχρονα να βρίσκουν με ευκολία στο YouTube το αγαπημένο τους επεισόδιο παιδικής σειράς, πεντάχρονα να παίζουν με μαεστρία διαδικτυακά παιχνίδια και δεκάχρονα να ψάχνουν πληροφορίες για κάποια σχολική εργασία με άνεση που θα ζήλευε και ο πιο επιτυχημένος ερευνητής! Και όσο για τις βιντεοκλήσεις ή τα social, τα παίζουν στα δάχτυλα!

Ασφάλεια στο internet για τα παιδιά, πιο εύκολα από ποτέ!

Παρόλο που μεγαλώνουμε μικρές τεχνολογικές ιδιοφυίες, θα πρέπει πάντα ως γονείς να έχουμε τον έλεγχο, ώστε τα παιδιά μας να παραμένουν ασφαλή στο διαδίκτυο. Ένας τρόπος να το πετύχουμε αυτό είναι η νέα υπηρεσία Vodafone Secure Net Family, με την οποία τα παιδιά μπορούν να εξερευνούν και να απολαμβάνουν το internet με ασφάλεια σε κάθε συσκευή, μέσω του δικτύου κινητής και σταθερής Vodafone Giga Network.

Με την υπηρεσία Vodafone Secure Net Family μπορείς να ενεργοποιείς ή να απενεργοποιείς την πρόσβαση στο internet, ακόμα και από μακριά, να επιτρέπεις την είσοδο μόνο σε ορισμένες ιστοσελίδες, πχ εκπαιδευτικού χαρακτήρα και να ορίζεις συγκεκριμένες ώρες ή και μέρες κατά τις οποίες θα μπορεί το παιδί σου να συνδεθεί.

Ασφάλεια στο internet για τα παιδιά, πιο εύκολα από ποτέ!


Ακόμα, μπορείς να επιλέξεις τις κατηγορίες περιεχομένου που είναι κατάλληλες για την ηλικία του παιδιού, ώστε να μην έρχεται σε επαφή με μη ασφαλές περιεχόμενο.

Επιπλέον, μέσω της υπηρεσίας, αποκλείονται οι κίνδυνοι ηλεκτρονικού ψαρέματος («Phishing»), όλες οι συσκευές της οικογένειας είναι αυτόματα προστατευμένες από ιούς και κακόβουλα λογισμικά, ενώ λαμβάνεις μηνύματα όταν τα παιδιά ανοίγουν μη ασφαλείς σελίδες.

Μπες σήμερα στο vodafone.gr, ανακάλυψε όλες τις δυνατότητες της υπηρεσίας Vodafone Secure Net Family και ενεργοποίησέ την εύκολα. Έτσι μπορείς να νιώθεις σίγουρος ότι τα παιδιά σου παραμένουν προστατευμένα όπου κι αν βρίσκονται. Γιατί όταν μπορούν να εξερευνούν με ασφάλεια, τότε μπορούν να φτιάξουν το μέλλον που ονειρεύονται!

SHARE:

24Media Network