Black Friday κάθε μέρα για 3 εβδομάδες!

Black Friday κάθε μέρα για 3 εβδομάδες!

Όλα τα smartphones και wearables της HONOR από σήμερα σε Black Friday τιμές για να μην περιμένεις την Black Friday!

Δεν θα ήταν υπέροχο, όμως, η Black Friday να κρατούσε περισσότερο; Να είχαμε για παράδειγμα μπροστά μας τρεις εβδομάδες γεμάτες με σπουδαίες προσφορές, προκειμένου να αγοράσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε χωρίς άγχος;

Αυτή την ‘ευχή’ μας πρέπει κάπως να την άκουσε και η HONOR, η οποία ήρθε να την πραγματοποιήσει τον φετινό Νοέμβριο. Το νεανικό brand τεχνολογίας αποφάσισε να προσφέρει αρκετά προϊόντα της (από κινητά τηλέφωνα μέχρι smartwatches) σε εκπτώσεις ‘Black Friday’ νωρίτερα, αλλά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Βlack Friday Προσφορές

Από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, λοιπόν, η HONOR είναι μαζί μας σε αυτό τον αγώνα για να βρούμε την πιο έξυπνη αγορά, προχωρώντας για πρώτη φορά σε προσφορές που αγγίζουν ακόμη και το -50% της αρχικής τιμής. Σε μια εποχή πολύ δύσκολή η HONOR είναι μαζί μας για να μας στηρίξει

Ήρθε η ώρα να αλλάξεις κινητό

Αν όχι τώρα, πότε; Ίσως η καλύτερη στιγμή για να αλλάξεις το τίμιο, αλλά παλιό smartphone σου και η HONOR έχει επιλέξει δύο φινετσάτα και αρκετά δυνατά κινητά για να σε πείσει να το κάνεις.

Το HONOR 9X Pro 256GB με 6GB RAM, AppGallery, νεανικό design με Pop Up selfie camera και τριπλή 48 MP κάμερα για «δυνατές» φωτογραφίες από 299 Ευρώ στα 199 Ευρώ.

Το HONOR 9X 128GB με Play Store, αποτελεί ένα από τα καλύτερα smartphones της αγοράς με 48MP κύρια τριπλή κάμερα για εξαιρετικές φωτογραφίες, αλλά και οκταπύρηνο επεξεργαστή KIRIN 710F για να ‘τρέχεις’ όλες σου τις εφαρμογές σωστά και γρήγορα. H τιμή του από τα 269 ευρώ έχει πάει στα 169 και θεωρείται σίγουρα μια value for money επιλογή.

Αν, ωστόσο, θέλεις κάτι ακόμη πιο οικονομικό, αλλά με τις ίδιες πάνω κάτω επιδόσεις, τότε το HONOR 9X Lite με Play Store και χώρο αποθήκευσης 128GB στα 149 ευρώ είναι άχαστο.

Το ρολόι που πάντα ήθελες

Τα smartwatches αποτελούν ένα από τα πιο εμπορικά gadgets παγκοσμίως το τελευταίο διάστημα. Τα έξυπνα ρολόγια συνδέονται με το κινητό σου, σου δείχνουν ειδοποιήσεις (από μηνύματα μέχρι κλήσεις), ενώ μπορούν να μετατραπούν στον προσωπικό σου προπονητή, μετρώντας καρδιακούς παλμούς, βήματα, διαδρομές, αλλάζοντας όλη σου την καθημερινότητα.

Σίγουρα αποτελούν επένδυση, την οποία θα απολαύσεις και θα ευχαριστηθείς για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Η HONOR το σεβάστηκε κι έτσι προσφέρει σε εξαιρετικές τιμές (ακόμη και 50% κάτω) μερικά από τα καλύτερα smartwatches της.

Τα νέα HONOR GS PRO και HONOR WATCH ES μπορείς να τα βρεις στα 209 ευρώ και 79 ευρώ αντίστοιχα, το HONOR MAGICWATCH 2 στα 119 ευρώ και τέλος η πιο οικονομική λύση ακούει στο όνομα HONOR BAND 5, που μπορείς να το κάνεις δικό σου με μόλις 24.90 ευρώ.

Τα ακουστικά που δεν θα αποχωρίζεσαι ποτέ

Τι έμεινε για να κλείσει ιδανικό το πακέτο αγορών σου γι’ αυτό το μήνα; Ένα ζευγάρι ακουστικά. Αλλά όχι οποιαδήποτε. Τα ασύρματα True Wireless Earbuds της HONOR έρχονται στην εξαιρετική τιμή των 24.90 ευρώ, κάτι που τα μετατρέπει αυτομάτως σε μια must-buy επιλογή και είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα θες να τα βγάζεις καθόλου από τα αυτιά σου.

Αν είσαι από εκείνους που θέλουν χρόνο, προκειμένου να καταλήξουν στην πιο έξυπνη αγορά εκεί έξω, η HONOR στον δίνει. Ο ‘Black November’ (από άποψη προσφορών έτσι;) ξεκίνησε και οι εκπτώσεις του θα συνεχιστούν για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες.

Τι άλλο θέλεις;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα