“Έπεσαν” Instagram, WhatsApp και Messenger – Χαμός στο Twitter

“Έπεσαν” Instagram, WhatsApp και Messenger – Χαμός στο Twitter
Λογότυπο Instagram AP

"Έπεσαν" οι εφαρμογές του WhatsApp και του Instagram το βράδυ της Παρασκευής. Προβλήματα στη λειτουργία και του Messenger.

Σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία των Instagram, Messenger και WhatsApp καταγράφηκαν το βράδυ της Παρασκευής σε όλο τον πλανήτη.

Χρήστες από πολλά κράτη ανέφεραν με αναρτήσεις τους στο Twitter πως οι πλατφόρμες δεν λειτουργούσαν για αρκετή ώρα, κάτι που παρατηρήθηκε για το Instagram και στη χώρα μας. Μάλιστα το #InstagramDown έγινε πρώτο trend στην πλατφόρμα του Twitter το οποίο συνέχισε να  λειτουργεί κανονικά, όπως και τα Viber και Telegram.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες παρατήρησαν το παρακάτω μήνυμα ειδοποίησης “5xx Server Error”:

Πολλοί χρήστες μάλιστα αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα στην εφαρμογή του Μessenger.

Η περιήγηση στη σελίδα του Facebook έμεινε μεν ενεργή, ωστόσο σημειώθηκαν μεγάλες καθυστερήσεις ειδικά στο λογισμικό του Android. Υπενθυμίζεται πως Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp και Instagram είναι κοινής ιδιοκτησίας υπό τον Mark Zuckerberg. Σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου, η Facebook δεν έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις για την αιτία της διακοπής καθώς και για την ακριβή διάρκειά της.

Η λειτουργία των παραπάνω applications άρχισε να αποκαθίσταται σταδιακά περίπου 40 λεπτά μετά την “πτώση” που προκάλεσε ένα μικρό σεισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μερικές από τις (αναμενόμενες) αντιδράσεις στο Twitter:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα