ΕΠΟΣ: Δωρεάν όλα τα Half-Life στο Steam!

ΕΠΟΣ: Δωρεάν όλα τα Half-Life στο Steam!

Η υπόθεση του Half-Life: Alyx τοποθετείται πριν τα γεγονότα του Half-Life 2 και των επεισοδίων του, ενώ οι χαρακτήρες και πολλά στοιχεία της ιστορίας παραμένουν κοινά.

Μπορεί το Half-Life 3 να έχει γίνει μεγαλύτερο ανέκδοτο για την ιστορία του Gaming και από τα….χαμένα αρχεία του Leisure Suit Larry 4, αλλά τουλάχιστον η Valve θα προσθέσει έναν νέο τίτλο στη σειρά με το Half-Life: Alyx να έρχεται στα VR headsets μέσα στο Μάρτιο του 2020. Για να γιορτάσει το γεγονός, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι όλα τα προηγούμενα Half-Life θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για όλους μέσα από την πλατφόρμα Steam μέχρι να κυκλοφορήσει το Alyx!

Όπως αναφέρει το techgear, Εκτός από τα original Half-Life, Half-Life 2 και τα Episode One και Two, η Valve συμπεριλαμβάνει και τα τρία add-ons με τίτλους Blue Shift, Opposing Force και Source. Στην ανακοίνωση της, η εταιρεία αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η υπόθεση του Half-Life: Alyx τοποθετείται πριν τα γεγονότα του Half-Life 2 και των επεισοδίων του, ενώ οι χαρακτήρες και πολλά στοιχεία της ιστορίας παραμένουν κοινά. Η ομάδα ανάπτυξης του Half-Life: Alyx θεωρεί ότι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσεις το νέο παιχνίδι είναι να παίξεις τα προηγούμεα, ειδικά τα Half-Life 2 και τα επεισόδια του. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να σας το κάνουμε όσο πιο εύκολο γίνεται.

ΔΩΡΕΑΝ Half-Life λέμε, τι άλλο θέλετε;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα