Το Facebook διαφημίζεται μέσω Instagram για να αυξήσει τη δημοτικότητά του

Το Facebook διαφημίζεται μέσω Instagram για να αυξήσει τη δημοτικότητά του
Τα λογότυπα Facebook, Instagram και Messenger 2021 JENNY KANE/AP PHOTO, FILE

Χρησιμοποιώντας το "παιδί της", το Instagram, το Facebook προσπαθεί να αυξήσει τη δημοτικότητά του που έχει πέσει.

Όταν η Facebook έπαιρνε την απόφαση να εξαγοράσει το Instagram πληρώνοντας $1 δισ. το 2012, πιθανότατα δεν θα περίμενε πως θα έφτανε ο καιρός που θα στρεφόταν στο “παιδί” για να στηρίξει το κοινωνικό δίκτυο της.

Έχει παρατηρηθεί εδώ και αρκετούς μήνες ότι μπορεί το Facebook να συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό χρηστών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο της εποχής μας. Η εταιρεία, σύμφωνα με το Techgear.gr, αναζητά τρόπους για να επαναφέρει τους χρήστες στη βάση τους, κατά καιρούς δανειζόμενη λειτουργίες του Instagram (βλ. Stories), ενώ τελευταία άρχισε να εμφανίζει banner μέσα στο Instagram που ενημερώνει τους χρήστες πως υπάρχουν κάποιες αποκλειστικές λειτουργίες μόνο στο Facebook.

Εκπρόσωπος του Instagram δήλωσε ότι,

Δοκιμάζουμε νέους τρόπους για να υπενθυμίσουμε στους χρήστες του Instagram που έχουν συνδεδεμένους τους λογαριασμούς τους με το Facebook, ότι υπάρχουν αποκλειστικές λειτουργίες στο κοινωνικό δίκτυο όπως η αναζήτηση εργασίας, το Facebook Dating, η δυνατότητα αγοραπωλησιών και φυσικά η εμφάνιση ειδήσεων.

Διαβάζοντας μέσα από τις γραμμές, η εταιρεία άρχισε να χρησιμοποιεί το Instagram μήπως και αναστήσει το Facebook…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Facebook, Instagram
SHARE:

24Media Network