Για τους φίλους των video games: Έντονες φήμες για remastered εκδόσεις των GTA 3, Vice City και San Andreas

Για τους φίλους των video games: Έντονες φήμες για remastered εκδόσεις των GTA 3, Vice City και San Andreas
Video Games unsplash

Το remastering θα περιλαμβάνει μια μίξη από νέα και παλιά γραφικά, με το περιβάλλον χρήσης και το gameplay να παραμένει πιστό στις original εκδόσεις.

Οι φήμες για remastering παλαιότερων τίτλων της σειράς Grand Theft Auto έχουν πυκνώσει ιδιαίτερα τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα έρχεται μια αναφορά της ιστοσελίδας Kotaku να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά, αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση.

Σύμφωνα με το Kotaku, η Rockstar Games ετοιμάζει remastered εκδόσεις για τα Grand Theft Auto 3, Vice City και San Andreas, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν σαν τριλογία για τα Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Windows PC, Google Stadia, Android και iOS! Το remastering, οπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Techgear.gr, θα περιλαμβάνει μια μίξη από νέα και παλιά γραφικά, με το περιβάλλον χρήσης και το gameplay να παραμένει πιστό στις original εκδόσεις.

Ακούγεται, επίσης, ότι η Rockstar Games ίσως ετοιμάζει remaster και για το Red Dead Redemption, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει σχολιάσει επίσημα (ή έστω ανεπίσημα) τις φήμες. Προσωπικά θα ήθελα να δω remastered εκδόσεις των GTA και GTA 2 με την top-down οπτική που θα ήταν ιδανικά για Nintendo Switch, Steam Deck και ίσως για mobile συσκευές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα