Η εφαρμογή που μετατρέπει τις φωτογραφίες σε έργα τέχνης

Η εφαρμογή που μετατρέπει τις φωτογραφίες σε έργα τέχνης
Arts & Culture Google Apps

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει διάφορες εφαρμογές που μετατρέπουν τις φωτογραφίες σε έργα τέχνης. Η Google προσθέτει μια νέα λειτουργία στην εφαρμογή Arts & Culture που αξίζει να δοκιμάσετε.

Κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει διάφορες εφαρμογές που μετατρέπουν τις φωτογραφίες σε έργα τέχνης, με κορυφαία όλων το Prisma, αλλά ποτέ δεν λέμε όχι στην ποικιλία. Η Google προσθέτει μια νέα λειτουργία στην εφαρμογή Arts & Culture για συσκευές Android και iOS, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με φημισμένα μουσεία και υποστηρίζεται από την τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης της εταιρείας.

Σύμφωνα με το Techgear.gr, η νέα λειτουργία ονομάζεται Art Transfer και όλη η μετατροπή της φωτογραφίας σε έργο τέχνης γίνεται αποκλειστικά και μόνο επάνω στη συσκευή του χρήστη, χωρίς δηλαδή να υπάρχει η ανησυχία πως ανεβάζεις τις φωτογραφίες σου σε κάποιον server. 

Όπως αναφέρει η Google στο επίσημο blog της, “Το Art Transfer βασίζεται σε ένα αλγοριθμικό μοντέλο που δημιουργεί η Τεχνητή Νοημοσύνη της Google. Αφότου τραβήξεις τη φωτογραφία και επιλέξεις το στυλ που σου αρέσει, το Art Transfer επαναδημιουργεί τη λήψη βασισμένο στο εκάστοτε στυλ. Όλη η διαδικασία γίνεται στη συσκευή χωρίς να ανεβαίνει η φωτογραφία σε cloud server για online επεξεργασία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα