Playstation 5: Η ιδανική πεντάδα παιχνιδιών για να υποδεχτείς τη νέα κονσόλα

Playstation 5: Η ιδανική πεντάδα παιχνιδιών για να υποδεχτείς τη νέα κονσόλα

Η Sony παρουσίασε το design του νέου Playstation 5 κι εμείς σου δίνουμε την ιδανική "starting lineup" για να ξεκινήσεις σωστά το... κάψιμό σου!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη στιγμή κυκλοφορίας του Playstation 5 έγινε ακόμη πιο… επώδυνη και μαρτυρική για τους απανταχού gamers, οι οποίοι, μαζί με την παρουσίαση της νέας κονσόλας από τη Sony, είδαν και την ανυπομονησία τους να εκτοξεύεται στα ύψη για τη στιγμή που θα την έχουν μπροστά τους.

Η εταιρεία, έκανε τα πολυαναμενόμενα “αποκαλυπτήρια” της κονσόλας μέσω ζωντανής εκδήλωσης, παρουσιάζοντας όλα τα νέα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της, μεταξύ των οποίων το ασπρόμαυρο design, η κάθετη τοποθέτηση, ο λεπτός και εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, αλλά και η χρήση αποθήκευσης SSD, που θα αποθηκεύει στοιχεία 100 φορές γρηγορότερα από το Playstation 4.

Το Playstation 5, λοιπόν, βρίσκεται καθ’ οδόν και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Εμείς, λοιπόν, σου προτείνουμε την ιδανική “starting lineup” για να ξεκινήσεις σωστά το κάψιμό σου.

Πάμε:

Resident Evil 8: Village

Τα ζόμπι επιστρέφουν στο… χωριό, την επιστροφή τους ωστόσο προλογίζει ένα σκοτεινό και αρκετά ατμοσφαιρικό περιβάλλον που θα σε βάλει αμέσως στο κλίμα. To Resident Evil 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 και η νέα κονσόλα της Sony με αναβαθμισμένα γραφικά σε περιμένει για να περιηγηθείς και να σκοτώσεις άφοβα (ή και όχι) στον νέο εξελιγμένο δυστοπικό κόσμο.

Gran Turismo 7

Η ακριβής ημερομηνία του δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, η αναγγελία του ωστόσο στο περιθώριο παρουσίασης του νέου Playstion 5 φαίνεται ότι αυτή δεν θα αργήσει να έρθει. Το πιο κλασικό παιχνίδι του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι στα σκαριά και ετοιμάζεται για να βρεθεί και πάλι στην οθόνη σου και να σε επαναφέρει στους δρόμους, κρατώντας τη διαχρονικότητα και τον κλασικό του χαρακτήρα, προσαρμοσμένο φυσικά στο εξελιγμένο περιβάλλον της νέας κονσόλας.

NBA 2K21


Η 2K Games ανακοίνωσε το NBA 2K21 στο online event του PS5, το οποίο παρουσίασε και το τρέιλερ. Η 2K Sports ισχυρίζεται ότι προέρχεται από την pre-alpha έκδοση και το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει τον φθινόπωρο του 2020. Πάρτε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τα “Ελάφια” και διεκδικήστε το δαχτυλίδι, ή γίνετε σαν τον Greek Freak επιλέγοντας το MyCareer Mode και γίνετε ο ηγέτης της ομάδας σας.

GTA Online – GTA V


Η Rockstar ανακοίνωσε το “Grand Theft Auto 5” για το PS5, ενώ μαζί με αυτό θα δοθεί δωρεάν και η online έκδοση. Όσοι διαθέτουν PS4 θα λαμβάνουν ένα εκατομμύριο σε in-game δολάρια κάθε μήνα μέχρι την κυκλοφορία του ανανεωμένου GTA. Πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

The Last of Us: Part 2

Το παιχνίδι θα σας περιμένει για να εγκαινιάσετε τη νέα σας κονσόλα αφού αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 του τρέχοντος μήνα για το PS4, το οποίο ωστόσο θα μπορείτε να παίξετε και στη νέα κονσόλα. Η Ellie και ο Joel επιστρέφουν, φέρνοντας μαζί τους ακόμη πιο εντυπωσιακά και τρομακτικά σκηνικά, μαζί και ένα ελληνικό μενού με υπότιτλους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα