Razer Junglecat: Το νέο controller για smartphones και όχι μόνο

Razer Junglecat: Το νέο controller για smartphones και όχι μόνο
Techgear.gr

Ο σχεδιασμός είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένος από τα Joy-Con του Nintendo Switch, αφού μπορείς να τοποθετήσεις το ένα από τη μία πλευρά του smartphone και το άλλο από την άλλη ή να τα ενώσεις για να κρατάς ένα ενιαίο τηλεχειριστήριο στα χέρια σου.

Η Razer παρουσίασε ένα νέο ζεύγος τηλεχειριστηρίων με ονομασία Junglecat, το οποίο προορίζεται πρωτίστως για να βοηθήσει τους mobile gamers, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε Windows PCs. Ο σχεδιασμός είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένος από τα Joy-Con του Nintendo Switch, αφού μπορείς να τοποθετήσεις το ένα από τη μία πλευρά του smartphone και το άλλο από την άλλη ή να τα ενώσεις για να κρατάς ένα ενιαίο τηλεχειριστήριο στα χέρια σου.

Στο αριστερό υπάρχει αναλογικό stick, ένα D-pad, το κουμπί select και δύο triggers, ενώ στο δεξί ένα δεύτερο αναλογικό stick, η διάταξη των κουμπιών ABXY, το κουμπί start και δύο αντίστοιχα triggers. Η ένωση τους γίνεται επάνω σε μια ειδική βάση, όπως ακριβώς σε αυτά της Nintendo. Η φόρτιση τους γίνεται μέσω υποδοχής USB Type-C, η σύνδεση με το smartphone μέσω Bluetooth (αλλά δεν υποστηρίζονται οι συσκευές iOS) και η αυτονομία τους είναι αρκετή για 100 ώρες παιχνιδιού με μια φόρτιση.

Μέσα στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται τρεις ειδικές θήκες για τα Razer Phone 2, Samsung Galaxy S10+ και Huawei P30 Pro. Υπάρχει, επίσης, και η ειδική εφαρμογή Razer GamePad που σου επιτρέπει να ρυθμίζεις την ευαισθησία τους κλπ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα