Το TikTok ετοιμάζει νέα διαδραστικά μουσικά εφέ

Το TikTok ετοιμάζει νέα διαδραστικά μουσικά εφέ
TikTok Shutterstock

Έξι νέα διαδραστικά μουσικά εφέ θα παρουσιάσει το TikTok, δίνοντας στους χρήστες του ακόμη περισσότερα εργαλεία για να εμπευστούν και να δημιουργήσουν.

Το TikTok θα παρουσιάσει 6 νέα διαδραστικά και “ανταποκρινόμενα” μουσικά εφέ τις επόμενες εβδομάδες, ξεκινώντας με το Music Visualizer, το οποίο είναι διαθέσιμο παγκοσμίως και χρησιμοποιήθηκε από τους Area21 για την προώθηση του τελευταίου τους κομματιού, «La La La».

Τα 6 νέα εφέ είναι:

  1. Music Visualizer: Αυτό το εφέ ακολουθώντας τον ρυθμό σε πραγματικό χρόνο, κινεί την πράσινη ρετρό οθόνη στον φόντο στο ρυθμό του τραγουδιού.
  2. Music Machine: Ένα διαδραστικό σύνολο εργαλείων εμφανίζεται στην οθόνη καθώς οι δημιουργοί ηχογραφούν, επιτρέποντάς τους να δημιουργούν μουσική από διαφορετικά drumbeats και άλλους ήχους. Υπάρχει επίσης ένα ρυθμιστικό BPM που επιτρέπει προσαρμογή BPM σε πραγματικό χρόνο διατηρώντας παράλληλα το timbre και το pitch.
  3. Delayed Beats: Αυτό το εφέ συγχρονίζει μια σειρά ακίνητων εικόνων με το ρυθμό οποιουδήποτε τραγουδιού από τη βιβλιοθήκη ήχων του TikTok.
  4. Text Beats: Οι δημιουργοί μπορούν να προσθέσουν κινούμενες επικαλύψεις κειμένου στα βίντεό τους που συγχρονίζονται με το ρυθμό οποιουδήποτε τραγουδιού από τη βιβλιοθήκη ήχων του TikTok, ενώ το κείμενο είναι πλήρως επεξεργάσιμο, σύμφωνα με το adweek.
  5. Solid Beats: Αυτό το εφέ προσθέτει ζωντανά οπτικά εφέ που συγχρονίζονται με το ρυθμό οποιουδήποτε τραγουδιού επιλέγεται από τη βιβλιοθήκη ήχων του TikTok. Χαρακτηριστικά, το TikTok δήλωσε σχετικά σε μια ανάρτησή του, “Φανταστείτε να συνδέσετε την αγαπημένη σας λάμπα απευθείας στο στερεοφωνικό σας”.
  6. Mirror Beats: Η οθόνη ευθυγραμμίζεται με το ρυθμό οποιουδήποτε τραγουδιού από τη βιβλιοθήκη ήχων του TikTok, δημιουργώντας το αποτέλεσμα της «εισόδου σε ένα σπίτι γεμάτο καθρέφτες”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα