Το Instagram τεστάρει τα posts από υπολογιστές – Πώς θα δείτε αν είστε στο δείγμα

Το Instagram τεστάρει τα posts από υπολογιστές – Πώς θα δείτε αν είστε στο δείγμα
Το Instagram εξαφανίστηκε από τα 'χέρια' όλου του πλανήτη, για λόγο που δεν εξήγησε η Facebook. @2021 AP Photo/Jenny Kane

Το Instagram κάνει τεστ σε περιορισμένο αριθμό λογαριασμών, για να δει αν θα προχωρήσει στην προσθήκη της δυνατότητας να κάνουν οι χρήστες posts από τους υπολογιστές τους.

Aπό τότε που προέκυψε το Instagram ως social network (τον Οκτώβριο του 2010) μπορούσαμε να ‘ανεβάζουμε’ φωτογραφίες και videos μόνο από τα κινητά τηλέφωνα. Το όλο concept δομήθηκε πάνω σε αυτό. Ο εκπρόσωπος Τύπου της εφαρμογής που έχει ξεπεράσει το 1.000.000.000 ενεργών χρηστών, το μήνα από το Γενάρη του 2020 και από τον Απρίλιο του 2012 ανήκει στη Facebook (έδωσε 1.000.000.000 δολάρια, σε μετοχές και ρευστό) δήλωσε πριν λίγες ώρες πως “ξέρουμε ότι πολλοί μπαίνουν στην υπηρεσία από τα computers τους. Για να βελτιώσουμε αυτήν την εμπειρία, τεστάρουμε την ικανότητα να δημιουργήσουμε Feed post, μέσω της επιφάνειας εργασίας“.

Για να εμφανιστεί ο εκπρόσωπος αυτός και να τοποθετηθεί επί του συγκεκριμένου θέματος, είχαν προηγηθεί τα σχόλια χρηστών του Twitter, οι οποίοι παρατήρησαν πως στους λογαριασμούς τους στο Instagram είχε προστεθεί αυτή η δυνατότητα, στο τεστ που έγινε την Πέμπτη 24/6. Στη σειρά με τα εικονίδια που υπάρχουν πάνω δεξιά, είχε εμφανιστεί ένα επιπλέον -το οποίο δεν ήταν διαθέσιμο προς όλους. Mπορείτε να δείτε και να τσεκάρετε αν είστε στο δείγμα.

Αν αναρωτιέστε τι ώθησε το Instagram να σκεφτεί το ενδεχόμενο να αλλάξει όλη τη φιλοσοφία του, το Tech Crunch έγραψε πως “ενδεχομένως να οδηγήθηκε σε αυτήν την επιλογή, όταν διαπίστωσε πως κατά τη διάρκεια της πανδημίας αυξήθηκαν αυτοί που ‘έμπαιναν’ στην εφαρμογή από τα computers, αντί των κινητών τους τηλεφώνων. Η πρώτη φορά που ασχολήθηκε το Instagram με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ήταν το 2017 όταν ‘επέτρεψε’ να βλέπουμε τα stories και στα τέλη του 2020 πρόσθεσε τα απευθείας μηνύματα, μέσω πάλι των desktops.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα