Zoom: Εισάγει τη μετάφραση γλωσσών σε πραγματικό χρόνο

Zoom: Εισάγει τη μετάφραση γλωσσών σε πραγματικό χρόνο
Shutterstock

Νέα σελίδα στον τομέα των τηλεδιασκέψεων φέρνει το λογισμικό μετάφρασης γλωσσών σε πραγματικό χρόνο με τεχνολογία AI.

Η Zoom ανακοίνωσε την απόκτηση της Kites GmbH (Karlsruhe Information Technology Solutions), μιας startup που εστιάζει σε λογισμικό μετάφρασης γλωσσών σε πραγματικό χρόνο με τεχνολογία AI. H Zoom επιδιώκει να χρησιμοποιήσει αυτό το λογισμικό προκειμένου να διευκολύνει την επικοινωνία των ανθρώπων που μιλούν διαφορετικές γλώσσες.

Επί του παρόντος, το Zoom υποστηρίζει τη μετάφραση γλώσσας σε πραγματικό χρόνο, όμως, περιορίζεται μόνο στην αγγλική ομιλία. Συνεπώς, με την απόκτηση του Kites, ;opvw anaf;erei to Techgear, θα είναι σε θέση να προσθέσει πολλές δυνατότητες μετάφρασης στην εφαρμογή τηλεδιάσκεψης της ανεξαρτήτου της γλώσσας του ομιλητή.

Ο πρόεδρος προϊόντων και μηχανικής της εταιρείας, Velchamy Sankarlingam ανέφερε: “Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους για να προσφέρουμε ευτυχία στους χρήστες μας και να βελτιώσουμε την παραγωγικότητα της τηλεδιάσκεψης και οι λύσεις MT (machine translation) θα είναι καθοριστικής σημασίας για την ενίσχυση της πλατφόρμας για τους χρήστες του Zoom σε ολόκληρο τον κόσμο”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version