ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Ο Θοδωρής Δρίτσας είναι βουλευτής και πρώην υπουργός. Έχει εκλεγεί βουλευτής Α΄ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2007, του 2009, του Μαΐου του 2012, του Ιουνίου του 2012, του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015. Γεννήθηκε στο 1947 στον Πειραιά. Είναι τελειόφοιτος της νομικής Αθηνών. Εργαζόταν για πολλά χρόνια ως φαρμακοποιός. Στην πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα ήταν Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και στη δεύτερη διετέλεσε υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μέχρι τον ανασχηματισμό της 5ης Νοεμβρίου του 2016. Υπήρξε Επικεφαλής του Πειραϊκού Δημοτικού Δικτύου «ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ» από την ίδρυση του, το 1998. Υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά από το 2002.

Ως πότε ο Τσίπρας θα σώζει τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ως πότε ο Τσίπρας θα σώζει τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Γιάννης Τριάντης γράφει για ανορθογραφίες στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αναγκάζουν τον Τσίπρα να παρεμβαίνει πυροσβεστικά και σωτήρια για το κόμμα του.

Ο Θεόδωρος Δρίτσας

Δρίτσας για Νοσοκομείο Μεταξά: "Απώλεια ελέγχου της διάδοσης του ιού"

Σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Α'Πειραιά και Νησιών, Θοδωρής Δρίτσας προς τον υπουργό Υγείας, καταλογίζει ευθύνες για απώλεια του ελέγχου διάδοσης του κορονοϊού και ζητά την υπεράσπιση της υγείας εργαζομένων και ασθενών.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Δημήτρης Κουτσούμπας στο NEWS 24/7: Η αύξηση της καταστολής φανερώνει τον πραγματικό φόβο του συστήματος

Σκληρή κριτική για την διαχείριση της πανδημίας και την υπέρμετρη καταστολή ασκεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στο NEWS 24/7. Τι αναφέρει για τον Δ. Κουφοντίνα και την υπόθεση Λιγνάδη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη

Το Μαξίμου δεν θέλει να αφήσει τον Τσίπρα να ξεχάσει τη δήλωση Δρίτσα

Η κυβέρνηση δια της Πελώνη επιμένει και καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση για τη δήλωση του πρώην υπουργού για 17 Νοέμβρη, κάνοντας λόγο για πολιτική αφωνία που γεννά ερωτήματα.

Ντόρα Μπακογιάννη.

Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Κανείς δεν τον θέλει νεκρό

"Κανείς δεν θέλει τον Κουφοντίνα νεκρό" δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και απαντώντας στην Ιω. Κούρτοβικ, είπε πως μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης, είναι δολοφόνος 11 ανθρώπων. Πώς σχολίασε όσα ανέφερε ο Θοδωρής Δρίτσας.

Ο Θεόδωρος Δρίτσας

ΣΥΡΙΖΑ: "Ατυχής" η δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα - Δεν εκφράζει ούτε εμάς ούτε τον ίδιο

"Την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με την τρομοκρατία. Γιατί για εμάς υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή" τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, κρατώντας αποστάσεις από τον Θεόδωρο Δρίτσα και τη δήλωσή του περί τρομοκρατίας.