ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ

Ο Θοδωρής Δρίτσας είναι βουλευτής και πρώην υπουργός. Έχει εκλεγεί βουλευτής Α΄ Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2007, του 2009, του Μαΐου του 2012, του Ιουνίου του 2012, του Ιανουαρίου και του Σεπτεμβρίου του 2015. Γεννήθηκε στο 1947 στον Πειραιά. Είναι τελειόφοιτος της νομικής Αθηνών. Εργαζόταν για πολλά χρόνια ως φαρμακοποιός. Στην πρώτη κυβέρνηση Τσίπρα ήταν Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και στη δεύτερη διετέλεσε υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής μέχρι τον ανασχηματισμό της 5ης Νοεμβρίου του 2016. Υπήρξε Επικεφαλής του Πειραϊκού Δημοτικού Δικτύου «ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ» από την ίδρυση του, το 1998. Υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά από το 2002.

Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού

ΣΥΡΙΖΑ: "Συνδέεται η περίπτωση της 19χρονης δοκίμου με δύο άλλους που είναι υπό παρακολούθηση;"

Να δοθούν απαντήσεις, αλλά και να διερευνηθεί η ακριβής αιτία θανάτου της 19χρονης ναυτικής δοκίμου που έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού πλου, ζητούν οι τομεάρχες του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας και Γ. Τσίπρας.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ: "Εξοπλιστικά 14 δισ. χωρίς βίδα για τη βιομηχανία μας"

Τον ελλιπή αμυντικό σχεδιασμό ύψους 14 δισ., αλλά και τη μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές, λόγω του νόμου της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, εκθέτουν σε κοινή τους δήλωση οι Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Τσίπρας.

Παναγιωτόπουλος για τα όπλα στην Ουκρανία: Δεν βγαίνουν φορτωτικές, ούτε δελτία αποστολής

Παναγιωτόπουλος για τα όπλα στην Ουκρανία: Δεν βγαίνουν φορτωτικές, ούτε δελτία αποστολής

Έλλειμμα ενημέρωσης για τα όπλα που στέλνει η Ελλάδα στην Ουκρανία δεν υπάρχει, ισχυρίστηκε στη Βουλή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. "Ψέματα, μισές αλήθειες και παραπλάνηση" καταλογίζει στην κυβέρνηση ο Θ. Δρίτσας.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση αποκρύπτει την αλήθεια για την αποστολή αμυντικού υλικού στην Ουκρανία

Για "ψεύδη" και "εν κρυπτώ επιλογές" σχετικά με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, κατηγορούν ο Θοδωρής Δρίτσας και ο Γιώργος Τσίπρας από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και το υπουργείου Άμυνας.

Ως πότε ο Τσίπρας θα σώζει τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ως πότε ο Τσίπρας θα σώζει τον ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Γιάννης Τριάντης γράφει για ανορθογραφίες στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αναγκάζουν τον Τσίπρα να παρεμβαίνει πυροσβεστικά και σωτήρια για το κόμμα του.

Ο Θεόδωρος Δρίτσας

Δρίτσας για Νοσοκομείο Μεταξά: "Απώλεια ελέγχου της διάδοσης του ιού"

Σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Α'Πειραιά και Νησιών, Θοδωρής Δρίτσας προς τον υπουργό Υγείας, καταλογίζει ευθύνες για απώλεια του ελέγχου διάδοσης του κορονοϊού και ζητά την υπεράσπιση της υγείας εργαζομένων και ασθενών.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Δημήτρης Κουτσούμπας στο NEWS 24/7: Η αύξηση της καταστολής φανερώνει τον πραγματικό φόβο του συστήματος

Σκληρή κριτική για την διαχείριση της πανδημίας και την υπέρμετρη καταστολή ασκεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στο NEWS 24/7. Τι αναφέρει για τον Δ. Κουφοντίνα και την υπόθεση Λιγνάδη.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη

Το Μαξίμου δεν θέλει να αφήσει τον Τσίπρα να ξεχάσει τη δήλωση Δρίτσα

Η κυβέρνηση δια της Πελώνη επιμένει και καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση για τη δήλωση του πρώην υπουργού για 17 Νοέμβρη, κάνοντας λόγο για πολιτική αφωνία που γεννά ερωτήματα.

Ντόρα Μπακογιάννη.

Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Κανείς δεν τον θέλει νεκρό

"Κανείς δεν θέλει τον Κουφοντίνα νεκρό" δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και απαντώντας στην Ιω. Κούρτοβικ, είπε πως μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης, είναι δολοφόνος 11 ανθρώπων. Πώς σχολίασε όσα ανέφερε ο Θοδωρής Δρίτσας.

Ο Θεόδωρος Δρίτσας

ΣΥΡΙΖΑ: "Ατυχής" η δήλωση του Θοδωρή Δρίτσα - Δεν εκφράζει ούτε εμάς ούτε τον ίδιο

"Την Αριστερά και την προοδευτική παράταξη τις χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με την τρομοκρατία. Γιατί για εμάς υπέρτατη αξία είναι η ανθρώπινη ζωή" τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, κρατώντας αποστάσεις από τον Θεόδωρο Δρίτσα και τη δήλωσή του περί τρομοκρατίας.