Δυο ρομαντικά ξύλινα σαλέ για δυο

Διαβάζεται σε 6'
Δυο ρομαντικά ξύλινα σαλέ για δυο

Απόδραση για ερωτευμένους στον Παρνασσό και στα Τρίκαλα Κορινθίας, σε σπιτάκια από ξύλο και πέτρα, τζάκια και υδρομασάζ και απίθανες θέες.

Πυκνό δάσος, χιονισμένες κορφές, ξύλινα σπιτάκια χουχουλιάρικοι καναπέδες, τζάκια, σάουνες, αχνιστές πισίνες, κόκκινο κρασί, εκλεκτά εδέσματα και… η αγάπη μου! Κάπως έτσι ονειρεύονται οι απανταχού ερωτευμένοι να περάσουν τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα του χειμώνα και με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου σας προτείνουμε δυο από αυτά σε Παρνασσό και Τρίκαλα Κορινθίας, που έχουν όλα όσα ζητάτε από ένα αυθεντικό σαλέ!

Yades Mountain Resort – Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας

Οι απόκρημνες, εντυπωσιακές πλαγιές της Ζήρειας είναι η θέα από τα παράθυρα του Yades Mountain Resort, που φωλιάζει στα 1.100 μέτρα υψόμετρο στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας και θα σας μυήσει στην απόλαυση ενός μαγικού σαλέ. Επτά ξύλινα σαλέ, φτιαγμένα αποκλειστικά από Φινλανδικό ξύλο και πέτρα σας περιμένουν για τη διαμονή σας, απέχοντας το ένα από το άλλο και προσφέροντας ιδιωτικότητα και την ηρεμία της φύσης.

Τα δωμάτια με τα μεγάλα κρεβάτια και τους καναπέδες, τα χτιστά τζάκια, το υδρομασάζ και τα αφράτα μπουρνούζια, αλλά και την τεράστια βεράντα δεν σε αφήνουν να βγεις έξω. Διαθέτουν και φουλ εξοπλισμένη κουζίνα για εκείνους που θέλουν να ετοιμάσουν κάποιο σνακ, ενώ ακόμα και το μεγάλο παράθυρο του μπάνιου προσφέρει μοναδική θέα στον Κορινθιακό κόλπο. Το δωμάτιο όμως που θα σας κλέψει την καρδιά, δεν είναι άλλο από το Wooden Cave, αυτή η ξύλινη σπηλιά που μέσα της κρύβει κρεβάτια, τραπέζια, καναπέ, κουζίνα, τζάκι, όλα από ξύλο! Στη βεράντα του ένα απολαυστικό jaccuzi με θέα θα σας κρατήσει πολλές ώρες στο νερό.

Δεν θα βαρεθείτε ποτέ στο Yades. Στο χώρο υποδοχής του resort υπάρχει δανειστική βιβλιοθήκη, με επιτραπέζια παιχνίδια, πίνγκ πόνγκ, αλλά και τοπικά παραδοσιακά προϊόντα. Από εκεί μπορείτε να προμηθευτείτε και ότι θέλετε για την κουζίνα και το μπάρ του σαλέ σας, ή να ενοικιάσετε είδη σκι και ποδήλατα. Μην ξεχνάτε ότι το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού είναι δίπλα. Το Yades φυσικά διαθέτει σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Ο γύρω χώρος είναι όμορφος και ιδιαίτερος με εσωτερική οδοποιία με κυβόλιθους και χώρους αναψυχής με οκτώ πετρόχτιστα κεφαλόβρυσα, παγκάκια και τραπέζια. Ο κήπος είναι στολισμένος με διαφορετικά αρωματικά φυτά από όλη την Ελλάδα, έλατα, πεύκα, τριανταφυλλιές, ενώ υπάρχουν σημεία όπου γίνεται βιολογική καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών. Το παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους ποτέ δε σταματά, αφού στο resort θα βρείτε παιδική χαρά και γήπεδο για μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ και τέννις.

Info:hyades-resort.com

Cave Chalet – Παρνασσός

Στη γραφική Αγόριανη, στον Παρνασσό, αυτά τα τρία ξύλινα σπίτια, δεν θα γίνουν μόνο το ρομαντικό σας καταφύγιο, αλλά και ο προορισμός για αποδράσεις με μεγάλη παρέα. Το όνομα τους «Cave Chalet» δεν είναι τυχαίος, αφού τα ξύλινα σπιτάκια κρύβουν μέσα τους βράχια, δημιουργώντας έτσι τη μοναδική αίσθηση της σπηλιάς! Το «Waterfall» σαλέ είναι ένας παράδεισος 75 τετραγωνικών, που δεν ξέρεις τι να πρωτοκάνεις. Στον ενιαίο χώρο, το μεγάλο σαλόνι με τους καναπέδες έχει θέα το τζάκι, δίπλα ακριβώς θα χαλαρώσετε στο διπλό κρεβάτι, ενώ οι σκάλες οδηγούν στην ανοιχτή σοφίτα με ακόμη ένα διπλό κρεβάτι και ένα κουκλόσπιτο με παιχνίδια για παιδιά! Διαθέτει δικό του mini pool με υδρομασάζ που βρίσκεται ανάμεσα σε τεχνητά βράχια και δύο μεγάλους καταρράχτες όπου το νερό τους καταλήγει στο τζακούζι.

Το σπιτάκι «Chalet for two», είναι πράγματι φτιαγμένο για δυο, με τις τζαμαρίες του να χαρίζουν θέα στο βουνό. Ο χώρος είναι ενιαίος, με ανοιχτό υπνοδωμάτιο, σαλόνι,και τζάκι, ξαπλώστρες και φυσικά mini pool με λειτουργία. Το σαλέ όμως κρύβει και δεύτερο τζακούζι στον εξωτερικό χώρο του με απόλυτο privacy και θέα το αλπικό τοπίο του Παρνασσού.

Όσο για το «Cave chalet» εκεί θα χαθείτε, καθώς είναι τεράστιο. Σχεδόν 150 τετραγωνικά και τρια επίπεδα που συνοδεύονται μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα. Στον πρώτο όροφο υπάρχει σαλόνι με τζάκι και υπνοδωμάτιο με δυο μονά κρεβάτια. Στον δεύτερο όροφο θα βρείτε τραπεζαρία, μπάνιο και ένα ακόμα υπνοδωμάτιο αλλά η μεγάλη έκπληξη σας περιμένει στο ημιυπόγειο του σπιτιού. Εκεί βρίσκεται η σπηλιά, με το δικό της σαλόνι με τζάκι, υπνοδωμάτιο με μπάνιο και την απίθανη mini pool με υδρομασάζ και καταρράκτη.

Info:cavechalet.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα