Φίλης: Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος στις δύο πρώτες θέσεις-Τι είπε για την απουσία Τσίπρα

Φίλης: Αχτσιόγλου και Τσακαλώτος στις δύο πρώτες θέσεις-Τι είπε για την απουσία Τσίπρα
Νίκος Φίλης George Vitsaras / SOOC

Ξεκάθαρες προτιμήσεις για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Νίοκος Φίλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Την προτίμησή του στις υποψηφιότητες των Εφης Αχτσιόγλου και Ευκλείδη Τσακαλώτου εξέφρασε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Νίκος Φίλης.

“Εγώ έχω μια εμπιστοσύνη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο, αλλά πιστεύω ότι και η υποψηφιότητα της Εφης Αχτσιόγλου δίνει και αυτή μια προοπτική για την ανασυγκρότηση του ΣΥΡΖΑ. Αυτούς θέλω στις δύο πρώτες θέσεις” τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός Παιδείας στον ΣΚΑΙ.

Μίλησε και για την απουσία του Αλέξη Τσίπρα από το διαρκές συνέδριο του Σαββάτου και επεσήμανε ότι “θα έπρεπε να έχει έρθει και θα είχε και μία καλή αποδοχή από τον κόσμο”.

Παρουσιάστηκε, τέλος, και πάλι επικριτικός για την υποψηφιότητα Κασσελάκη: “Δεν ξέρει όχι μόνο την πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν ξέρει και ποια είναι η ελληνική πραγματικότητα. Υπήρξε θαυμαστής του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο όταν ήταν υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, όσο και όταν διεκδικούσε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας”.

“Θέλει να υπερβεί τον Ατλαντικό, αυτό σηματοδοτεί μια προσπάθεια μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα κόμμα που θα συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία. Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα πρόγραμμα από το οποίο θα προκύπτουν συνεργασίες, όχι αυτές να προκύπτουν από τη μετάλλαξη του κόμματος”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα