Τροχαίο στην Kατεχάκη: Τράκαρε και συνέχισε να οδηγεί ενώ το ΙΧ διαλυόταν – Βίντεο

Διαβάζεται σε 1'
Τροχαίο στην Kατεχάκη: Τράκαρε και συνέχισε να οδηγεί ενώ το ΙΧ διαλυόταν – Βίντεο

Βίντεο δείχνει οδηγό να συνεχίζει την πορεία του με το κατεστραμμένο ΙΧ μετά από τροχαίο. “Δεν έχω ιδέα πώς έγινε”, ανέφερε.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο, το οποίο δείχνει ένα αυτοκίνητο υπό διάλυση να κινείται “κανονικά” στη λεωφόρο Κατεχάκη ενώ προηγουμένως είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα.

Όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν την τρελή κούρσα, ο οδηγός είχε χάσει τον έλεγχο του οχήματος κι έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Δείτε το βίντεο του Up Stories:

Μιλώντας στο Mega ο οδηγός του αυτοκινήτου υποστήριξε πως δεν θυμόταν τίποτα: «Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι. Γιατί παίρνω κάποια αγωγή για το άγχος και προφανώς με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι και μετά δεν ξέρω τι έγινε από το σοκ. Προχώρησα και πήγα κανονικά στη δουλειά μου. Δεν θυμάμαι καθόλου, αυτό είναι το μεγάλο μου πρόβλημα, δεν θυμάμαι καθόλου. Δεν έχω ιδέα πώς έγινε. Απλώς, το μόνο που ξέρω είναι ότι μετά πήρα το αυτοκίνητο κανονικά και πήγα στη δουλειά μου και όταν βγήκα από το αυτοκίνητο έπαθα σοκ. Είδα τη ζημιά και λέω ”τι έγινε εδώ;» είπε μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα