15 χρόνια Rémi GAILLARD: Αυτό είναι το βίντεο με τις καλύτερες φάρσες του

15 χρόνια Rémi GAILLARD: Αυτό είναι το βίντεο με τις καλύτερες φάρσες του

Ο πιο διάσημος φαρσέρ στον κόσμο, λατρεύει τα ζώα και μέσα από τις θεότρελες φάρσες του προσπαθεί να αφυπνίσει τις συνειδήσεις των ανθρώπων. Εντάξει, εκτός από αυτό έχει και πολύ γέλιο (vid)

Ο Ρεμί Γκαγιάρντ δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχει βιντεοσκοπήσει τα τελευταία χρόνια τις πιο απίθανες φάρσες, που πολλοί θα τις χαρακτήριζαν ακόμη και καφρίλες. Και ορισμένες όντως είναι. Ο Γάλλος όμως φαρσέρ με το σλόγκαν "είναι όταν κάνεις ό, τι να ΄ναι, που γίνεσαι όποιος να 'ναι", έχει μια ακόμη πτυχή που δεν κρύβει από τους πιστούς ακολούθους του. Λατρεύει τα ζώα, μάχεται για την διάσωση, την σωστή μεταχείριση, την μη εκμετάλλευση τους και το κάνει τόσο με χιούμορ, όσο όμως και με επιμονή.

Γιορτάζοντας 15 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο, στα οποία έχει ανεβάσει δεκάδες απολαυστικά βίντεο, ο Γκαγιάρντ αποφάσισε να ετοιμάσει ένα compilation με τις αγαπημένες του φάρσες με βασικούς πρωταγωνιστές τα λατρεμένα του ζώα. "Ο Ζαν Ντε Λα Φοντέν είναι ένα εξαίρετος Γάλλος ποιητής και κάποτε είχε πει: 'Χρησιμοποιώ τα ζώα προσπαθώντας να μορφώσω τους ανθρώπους" αναφέρει στην εισαγωγή του βίντεο και προσθέτει πως κατά την άποψή του ο ποιητής πίστευε πως "τα ζώα έχουν μια αγνότητα που οι άνθρωπο δεν διαθέτουν".

"Τελικά, τα ζώα έχουν να μας προσφέρουν κάτι πολύτιμο" λέει κλείνοντας το 13' λεπτών βίντεο του ο Ρεμί. "Είναι πιστά και δεν διαθέτουν εγωισμό". Το μήνυμά του πάντως πέρασε, τι λέτε;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

O Remi Gaillard επέστρεψε και συστήνεται ως ο 'πειρατής της φάρσας'

Ο Rémi Gaillard επέστρεψε στις ψυχεδελικές του καφρίλες

Ο Rémi Gaillard έκανε κάτι υπέροχο που αξίζει να δεις

LIVE Βίντεο: O Rémi Gaillard κλείστηκε στο κλουβί

Βίντεο: Ο Rémi Gaillard έκανε φάρσα για το Halloween και είναι τρομακτική

O Rémi μόλις μας έδωσε τον καλύτερο λόγο για να τον γουστάρουμε ακόμα πιο πολύ

SHARE:

24Media Network