Τρίχρονο “παιδί θαύμα” αναγνωρίζει 25 διαφορετικές γλώσσες (και την ελληνική)

Τρίχρονο “παιδί θαύμα” αναγνωρίζει 25 διαφορετικές γλώσσες (και την ελληνική)

Η Meera Singhal εντυπωσιάζει με τη φωτογραφική της μνήμη, μαθαίνοντας την λέξη "Γεια" σε 25 διαφορετικές αλλά και πολύ δύσκολες γλώσσες.

Η Meera Singhal έχει δείξει ότι είναι ένα “παιδί θαύμα” από νωρίς, ειδικά με τη φωτογραφική της μνήμη. Η γεωγραφία αυτή τη στιγμή είναι η περιοχή “εμπειρογνωμοσύνης” της και ο πατέρας της Gaurav γρήγορα ανακάλυψε πόσο εξαιρετικές ήταν οι πνευματικές ικανότητες της κόρης του όταν της έδωσε ένα βιβλίο με τις σημαίες του κόσμου.

Τις επεξεργάστηκε και τις απομνημόνευσε με τρόπο που ξεπερνούσε τις τυπικές ικανότητες ενός μικρού παιδιού και φυσικά, εντυπωσίασε τους γονείς της.

Λίγο καιρό μετά, οι γονείς της δοκίμασαν τις ικανότητές της κόρης τους στο πεδίο των ξένων γλωσσών και το “εγχείρημα” στέφθηκε με επιτυχία.

Ο Gaurav βρίσκεται στο βίντεο με την κόρη του και δείχνει στη Meera τη λέξη “Γεια” γραμμένη σε μια σελίδα. Χωρίς δισταγμό, η μικρή διαβάζει τη λέξη και μάλιστα κατονομάζει τη γλώσσα στην οποία είναι γραμμένη.

Η Meera δεν περιορίζεται στις “εύκολες” και “συνηθισμένες” γλώσσες. Έχει επίσης καταφέρει να λέει γεια χρησιμοποιώντας πιο δύσκολες γλώσσες που έχουν μοναδικά αλφάβητα όπως Εβραϊκά, Μανδαρινικά και Αραβικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα