90χρονη με ειδικότητα το Grand Theft Auto μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες

90χρονη με ειδικότητα το Grand Theft Auto μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες
Η 90χρονη gamer, Χαμάκο Μόρι

Η 90χρονη gamer Χαμάκο Μόρι έχει το δικό της κανάλι στο Youtube. Πλέον έχει και μία θέση στο βιβλίο Γκίνες.

Το gaming και το streaming δεν έχουν ηλικία. Απόδειξη, η Χαμάκο Μόρι από την Ιαπωνία, γνωστή και ως “Gamer Grandma”, όπως ονομάζεται το κανάλι της στο Youtube.

Αυτό άλλωστε, σε συνδυασμό με την ηλικία της την έφεραν στην πρώτη θέση του βιβλίου Γκίνες ως τη μεγαλύτερη gaming Youtuber στον κόσμο.

Είναι 90 ετών, λάτρεις των video games, αλλά και του streaming, αφού… αν είναι να κάνεις κάτι κάντο σωστά. Παίζει βιντεοπαιχνίδια εδώ και 39 χρόνια, έχει τη δική της συλλογή από τη δεκαετία του 1980 μέχρι σήμερα, αγαπημένη της κονσόλα όλων των εποχών είναι το Nintento 64, ενώ πλέον δοκιμάζει τα skills της στο Playstation 4 με ειδικότητα το Grand Theft Auto 5!

Στο youtube έχει γίνει πολύ δημοφιλής, το κανάλι της έχει πάνω από 256 χιλιάδες subscribers και δεν θα μπορούσε να μην είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη νεολαία, με την οποία… κάθεται για online gaming.

Πώς το βλέπει η ίδια; “Το κάνω εδώ και καιρό. Παίζω 7-8 ώρες τη μέρα. Άνθρωποι γύρω στα 60 μπορούν να το κάνουν. Στην ηλικία μου, όμως, δεν έχω γνωρίσει κανέναν. Είναι σαν να βλέπεις ταινία. Όταν αρχίζεις να παίζεις δεν σταματάς. Το GTA5 είναι πολύ ωραίο παιχνίδι. Όταν χάνεις, όμως, είναι άσχημο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα