Νέο αηδιαστικό διαδικτυακό challenge: Γλείφεις παγωτό και το τοποθετείς πίσω στο ψυγείο του μαγαζιού

Νέο αηδιαστικό διαδικτυακό challenge: Γλείφεις παγωτό και το τοποθετείς πίσω στο ψυγείο του μαγαζιού
Νέο διαδικτυακό Challenge Instagram

Η νέα τάση στο Διαδίκτυο που θα σε κάνει να σκεφτείς αν θες να ξαναπάς στο σουπερμάρκετ ή να φας παγωτό.

Μία νέα -αηδιαστική- τάση έχει κυριαρχήσει τα τελευταία 24ωρα στον κόσμο του Διαδικτύου: Νέοι πηγαίονουν σε σούπερ μάρκετ, παίρνουν παγωτό από το ψυγείο, το ανοίγουν, το γλύφουν και έπειτα το τοποθετούν πάλι πίσω στη θέση του.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από ένα βίντεο που έχει γίνει viral αυτή την εβδομάδα, στο οποίο η πρωταγωνίστρια ανοίγει μία συσκευασία παγωτό Blue Bell, το γλύφει και στη συνέχεια το βάζει πίσω στο ψυγείο.

Σύμφωνα με το WLBT, η εταιρεία Blue Bell σε συνεργασία με τις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων, διεξάγει έρευνες για να βρει τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από το Viral βίντεο και να τις επιρρίψουν κατηγορίες περί αλλοίωσης τροφίμων, γεγονός που αποτελεί κακούργημα σε ορισμένες πολιτείες.

Η Blue Bell εξέδωσε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καταναλωτές που μας ειδοποίησαν για το περιστατικό για ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”, έγραφε η εταιρεία.

“Λαμβάνουμε αυτό το ζήτημα πολύ σοβαρά σε συνεργασία με τους δικηγόρους μας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτού του είδους οι ενέργειες δεν θα γίνονται ανεκτές”.

Το viral βίντεο της γυναίκας όμως προκάλεσε την αλυσιδωτή αντίδραση στον κόσμο του Διαδικτύου και άλλοι χρήστες έσπευσαν να ανεβάσουν βίντεο κάνοντας το ίδιο.

Το νέο αυτό challenge “εξαπλώνεται” και σε άλλα προϊόντα πέρα από παγωτά. Ένας χρήστης ανέβασε βίντεο στο οποίο φαίνεται να χρησιμοποιεί στοματικό διάλυμα και στη συνέχεια να φτύνει μέσα στο μπουκάλι, το οποίο τοποθετεί πίσω στο ράφι.

Πόσο μπλιάχ;!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα