Έφαγε 50 ντόνατ σε 10' λεπτά και κατανάλωσε 12.140 θερμίδες

Έφαγε 50 ντόνατ σε 10' λεπτά και κατανάλωσε 12.140 θερμίδες

Ο "πειραγμένος τύπος" που καταγράφει τον εαυτό του και το χρόνο που χρειάζεται για να καταναλώσει μεγάλες ποσότητες, ιδιαίτερα λιπαρών τροφών, έφτασε στα όρια της γλυκιάς αυτοκτονίας. Κατανάλωσε τις θερμίδες έξι ημερών σε 10' λεπτά

Υπάρχουν πολλοί "βλαμμένοι" εκεί έξω. Μην παρεξηγήσετε τον όρο! Πώς αλλιώς θα χαρακτηρίζατε έναν άνθρωπο που σκοπός της ζωής και του Vlog του στο youtube, είναι να τρώει απίστευτες ποσότητες λιπαρών τροφίμων, κρατώντας χρόνο για την επίδοσή του; Ο Matt Stonie μπορεί να καταναλώσει δεκάδες χιλιάδες θερμίδες σε λίγα μόλις λεπτά και παρά τη μεγάλη επιτυχία των βίντεο στο youtube, παραμένει αδύνατος (και υγιής;).

Η τελευταία του πρόκληση, αφορούσε σε ένα βουνό από απολαυστικά ντόνατ (κλασικά, με σοκολάτα ή με γλάσο ζάχαρης). Αφού στίβαξε 50 από δαύτα σε μια πυραμίδα χοληστερίνης και θερμίδων πάτησε το χρονόμετρο και τα καταβρόχθησε σε 10 λεπτά και κάτι. Όπως μας ενημερώνει ο ίδιος ο Vlogger, η ποσότητα που κατανάλωσε αντιστοιχεί σε 12.140 θερμίδες.

Για να κατανοήσει κανείς καλύτερα το μέγεθος της ποσότητας, πέραν του όγκου δηλαδή που είναι προφανής, ένας μέσος άνθρωπος καταναλώνει κανονικά περί τις 2000 θερμίδες/ημερησίως. Με λίγα λόγια, προσέλαβε την ενέργεια έξι ημερών σε διάστημα λίγων λεπτών.

Δείτε το βίντεο που σε δύο εικοσιτετράωρα χτύπησε περισσότερα από 1 εκατ. views:

SHARE: