Έκαναν πως δουλεύουν σε πορνοσάιτ και δείτε τι κατάφεραν

Έκαναν πως δουλεύουν σε πορνοσάιτ και δείτε τι κατάφεραν

Μια παρέα τεσσάρων ατόμων είχε μια ιδέα. Να προσποιηθούν πως εργάζονται για το Pornhub και να κάνουν τον γύρο της Ευρώπης. Και το αποτέλεσμα, ήταν σχεδόν, αναμενόμενο (Pics)

Όλοι έχουμε πει αθώα ψέματα μια στο τόσο για να κερδίσουμε κάτι μεγάλο ή μικρό. Η εν λόγω παρέα, πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας, είχε μια ιδέα που θα μπορούσαν να έχουν πολλοί, αλλά ουδείς είχε υλοποιήσει μέχρι τώρα.

Ναι, οι τέσσερις αυτοί φίλοι, ανοίγουν νέους δρόμους και μπορούν να αποτελέσουν σενάριο για αμερικανική ταινία τύπου American Pie το λιγότερο.

Τι έκαναν λοιπόν οι Αμερικανοί που ονειρεύονταν να μπουν στα καλύτερα club της Ευρώπης; Οργάνωσαν ταξίδι στη Γηραιά Ήπειρο, και αλώνιζαν τις χώρες προσποιούμενοι ότι εργάζονται για λογαριασμό του Pornhub, του πρώτου σε επισκεψιμότητα site πορνογραφικού περιεχομένου αυτή τη στιγμή στον πλανήτη.

Αντέγραψαν το λογότυπο, έφτιαξαν ψεύτικες ταυτότητες και πήραν μαζί τους μια κάμερα, λέγοντας ότι φιλμάρουν ντοκιμαντέρ για τον τρόπο διασκέδασης στις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Ωστόσο κάποιοι δεν τους πίστεψαν.

Για την ακρίβεια, όταν η παρέα βρέθηκε στο club "The Roof" στην Πολωνία, κίνησε τις υποψίες. Ο υπεύθυνος του μαγαζιού, Joakim Leufstedt, έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook, όπου και δημοσίευσε τη φωτογραφία τους:

"Αυτοί οι τύποι μπήκαν στους πριβέ χώρους του club και έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο μαζί με τα κορίτσια που δουλεύουν εδώ. Τους ρώτησα τί κάνουν. Μου είπαν πως είναι από την Ολλανδία και πως ταξιδεύουν μαζί με μια Ιταλίδα πορνοστάρ για να καταγράψουν τα καλύτερα club της Ευρώπης για λογαριασμό του Pornhub".

Έκαναν πως δουλεύουν σε πορνοσάιτ και δείτε τι κατάφεραν

Ο Leufstedt επικοινώνησε με το πορνογραφικό site και οι υπεύθυνοι του είπαν πως δεν είχαν ιδέα για την ταυτότητα των μελών της παρέας.

"Κανείς από εκείνους που απεικονίζονται σε αυτή τη φωτογραφία δεν εργάζεται για εμάς και δεν έχει κανενός τύπου επίσημη συνεργασία με την εταιρεία μας", έγραψαν σε προσωπικό μήνυμα.

Έκαναν πως δουλεύουν σε πορνοσάιτ και δείτε τι κατάφεραν

Το Pornhub προτίθεται μάλιστα να κάνει μήνυση στην παρέα για παραποίηση και ψευδή χρήση του ονόματος του site.

Σημειώνεται ότι περίπου 41 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται καθημερινά την ιστοσελίδα.

(Πηγή: ladbible)

SHARE:

24Media Network