Ενοικιάζεται δωμάτιο βγαλμένο από “Το χρονικό της Νάρνια” – Πού είναι η πόρτα;

Ενοικιάζεται δωμάτιο βγαλμένο από “Το χρονικό της Νάρνια” – Πού είναι η πόρτα;
Ενοικιάζεται δωμάτιο βγαλμένο από "Το χρονικό της Νάρνια" Spaceroom.co.uk

Γιατί η συγκεκριμένη αγγελία ενοικίασης προκάλεσε αμηχανία στους χρήστες και τους υποψήφιους ενοικιαστές; Πώς μπορεί να μπει κανείς μέσα στο δωμάτιο; Πού οδηγεί η ντουλάπα; Δείτε τις φωτογραφίες.

Μια παράξενη διαφήμιση για ενοικίαση δωματίου στη διαδικτυακή ιστοσελίδα ενοικιάσεων SpareRoom προκάλεσε αμηχανία σε πολλούς χρήστες και υποψήφιους ενοικιαστές, αφού το εν λόγω δωμάτιο μοιάζει να είναι βγαλμένο από την παραμυθένια σειρά βιβλίων και την ταινία φαντασίας “Το χρονικό της Νάρνια”.

Στις φωτογραφίες του δωματίου της αγγελίας ενοικίασης, το οποίο βρίσκεται στο ανατολικό Λονδίνο, δεν φαίνεται να υπάρχει πόρτα, κάτι που οδηγεί αμέσως στη σύγκριση. Οι περισσότεροι χρήστες αντικρίζοντας τις φωτογραφίες θυμήθηκαν τη ντουλάπα του παραμυθιού που μεταφέρει τους ήρωες στον μυθικό κόσμο της “Νάρνια”.

Μια ντουλάπα, η οποία εμφανίζεται να έχει τροχούς στο κάτω μέρος, τοποθετείται μπροστά από την πόρτα του δωματίου των 5.72 τ.μ. Αυτό δημιουργεί αυτόματα την εντύπωση πως αν ο ένοικος θέλει να μπει μέσα ή να βγει έξω από το δωμάτιο, τότε ίσως χρειαστεί να στρίψει την ντουλάπα στη μία πλευρά.

Ωστόσο, αυτό είναι ένα υπέροχο φανταστικό σενάριο, αφού, ενώ με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι δεν υπάρχει πόρτα στο δωμάτιο, μια πιο προσεκτική ματιά δίνει τις απαντήσεις. Παρατηρώντας τις φωτογραφίες καλύτερα, μπορεί κανείς να δει ότι υπάρχει πόρτα, αλλά η ντουλάπα έχει μπει μπροστά της, κρύβοντάς την.

Ενοικιάζεται δωμάτιο βγαλμένο από "Το χρονικό της Νάρνια" Spaceroom.co.uk

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα