“Finger lickin’ good”: Τα KFC αποσύρουν το σλόγκαν μέχρι να περάσει η πανδημία

“Finger lickin’ good”: Τα KFC αποσύρουν το σλόγκαν μέχρι να περάσει η πανδημία
"Finger lickin' good": Τα KFC αποσύρουν το σλόγκαν λόγω της πανδημίας Youtube

Στο πλαίσιο της αποφυγής εξάπλωσης του κορονοϊού, τα KFC αποσύρουν προσωρινά το σλόγκαν "It's Finger lickin' good", υπακούοντας στις συστάσεις των ειδικών.

Η αλυσίδα εστιατορίων, γνωστή για τα τηγανητά της κοτόπουλα, KFC, αποφάσισε να αποσύρει το σλόγκαν “Finger lickin’ good”, δηλαδή “Τόσο καλό, ώστε να γλύφεις τα δάχτυλά σου”, αφού λόγω της πανδημίας κάτι τέτοιο αποτελεί μάλλον μια “επικίνδυνη” επιλογή.

Καθώς οι ειδικοί υγείας έχουν συστήσει στους πολίτες να αποφεύγουν την επαφή των χεριών με το πρόσωπό τους, ένα σλόγκαν που προτρέπει τους επισκέπτες του εστιατορίου να “γλύψουν τα δάχτυλά” τους, δεν “μοιάζει πολύ σωστό”, εξηγούν χαρακτηριστικά τα KFC, σύμφωνα με τον Telegraph.

“Βρισκόμαστε σε μια πρωτόγνωρη συνθήκη – έχουμε ένα εμβληματικό σλόγκαν, το οποίο όμως δεν αρμόζει στις προκείμενες συνθήκες”, ανέφερε η Catherine Tan-Gillespie, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρείας. Παράλληλα, διευκρίνισε πως το μενού του εστιατορίου δεν θα αλλάξει και πως θα επαναφέρουν το σλόγκαν την “κατάλληλη στιγμή”.

Βέβαια, η σημερινή ανακοίνωση δεν έγινε τυχαία. Συγκεκριμένα πρόκειται για διαφημιστική καμπάνια των KFC και μάλιστα, ιδιαίτερα έξυπνη. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα τους, οι λέξεις “finger lickin” παρουσιάζονται θολωμένες, αφήνοντας να φαίνεται κανονικά το υπόλοιπο μισό του σλόγκαν “It’s … good”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα