Γέννησε μωρό με δύο κεφάλια

Γέννησε μωρό με δύο κεφάλια
© DIARIO DO PARADJ

Ένα υγιέστατο μωράκι με… δύο κεφάλια έφερε στον κόσμο μια γυναίκα από την Βραζιλία. H 25χρονη μητέρα έμενε σε μια απομονωμένη περιοχή και δεν είχε υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις όλο αυτό το διάστημα (Pic+Vid)

Έντονους πόνους αισθάνθηκε η 25χρονη Βραζιλιάνα Maria de Nazare όταν είσηχθη εσπευσμένα στο   νοσοκομείο Santa Casa της πόλης Ανάχας στη βορειοανατολική επαρχία Πάρα της Βραζιλίας.

Γνώριζε ότι ήταν έγκυος ωστόσο δεν  είχε κάνει καμμία εξέταση και κανέναν υπέρηχο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, οπως συνηθίζεται στην περιοχή.

Ο διευθυντής της κλινικής Claudionor Assis de Vasconcelos επιβεβαιώνει ότι η 25χρονη αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι της ύστερα από εντόνους πόνους στη κοιλιακή χώρα.

Άμεσα το ιατρικό προσωπικό της έκανε έναν υπέρηχο και διαπίστωσαν ότι μέσα στην κοιλιά της βρισκόταν ένα μωρό με ένα σώμα, μία καρδιά αλλά έμειναν αποσβολωμένοι όταν είδαν ότι είχε δύο κεφάλια!

Μετά τη δύσκολη καισαρική τόσο το παιδί όσο και η 25χρονή είναι πολύ καλά στην υγεία τους. Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν  το παιδί είναι πάρα πολύ καλά, τρέφεται και από τα δύο στόματα και η μητέρα περιμένει πως και πως να φύγουν από το νοσοκομείο και να πάνε στο σπίτι τους.

Η  Neila Dahas, υπεύθηνη της μαιευτικής κλινικής εμφανίζεται  αισιόδοξη για το μέλλον του μωρού και υποστηρίζουν ότι γεννήθηκε με δύο κεφάλια ως αποτέλεσμα καθυστέρησης στη διαίρεση του ωαρίου.

Γέννησε μωρό με δύο κεφάλια
© CRISTINO MARTINS

Ανέφερε ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει οποιαδήποτε επέμβαση είτε για διαχωρισμό είτε για να κόψουν το ένα κεφάλι μιας και κάτι τέτοιο θα σήμαινε το θάνατο του βρέφους.

Η μητέρα έδωσε το όνομα Εμμάνουελ και Χεσούς στο παιδί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Baby Boy With Two Heads

SHARE:

24Media Network