Grand Theft Auto: Σάλος για το σεξ πρώτου προσώπου με ιερόδουλη και τον ξυλοδαρμό της

default image

Πρώτου προσώπου Sex σκηνές στην PC έκδοση του GTA V. Πολλαπλές οι αντιδράσεις. Προσοχή, NSFW (Vid)

Πριν λίγο καιρό γράφαμε για τις πιο ανατριχιαστικές σκηνές σεξ σε video games. Και λίγες ημέρες μετά, εντοπίστηκαν “σκληρές” σκηνές στο νέο Grand Theft Auto που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο των gamers όλου του πλανήτη.

Το νέο παιχνίδι της rockstar διαδραματίζεται με κάμερα πρώτου προσώπου, κάτι που θυμίζει παιχνίδια τύπου Max Payne.

Έτσι, και τα sex scenes του παιχνιδιού απεικονίζονται σε πρώτο πρόσωπο. Ο χρήστης μπορεί να “φιλοξενήσει” μάλιστα στο όχημα του ιερόδουλες που συναντά στον δρόμο.

Το παρακάτω βίντεο είναι ενδεικτικό:

Στα πλάνα ο πρωταγωνιστής κάνει σεξ με την εκδιδόμενη και στη συνέχεια τη γρονθοκοπεί. Το τρέιλερ έχει προκαλέσει θύελλα αρνητικών σχολίων καθώς πολλοί αναφέρουν ότι οι δημιουργοί του παιχνιδιού υποστηρίζουν τη βία εναντίον των γυναικών και ακόμη περισσότερο, εναντίον των ιερόδουλων.

Σημειώνεται πως ιερόδουλες υπήρχαν και σε παλαιότερες εκδοχές του παιχνιδιού αλλά οι ερωτικές περιπτύξεις μαζί τους, απλώς υπονοούνταν.

Το first-person mode φέρνει αλλαγές στο GTA 5, όπως νέο σύστημα κάλυψης, νέο σύστημα στόχευσης, επιλογή παραδοσιακού χειρισμού FPS, χιλιάδες νέα animation και δυνατότητα εναλλαγής προοπτικής με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το Grand Theft Auto 5 νέας γενιάς τρέχει σε 1080p και 30 fps σε PS4 και Xbox One, ενώ στο PC θα υποστηρίζει και ανάλυση 4K.

Η  rockstar δεν έχει ακόμα σχολιάσει τις κατηγορίες που έχει δεχθεί για τις αμφιλεγόμενες σκηνές που έχει συμπεριλάβει στο GTA.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα