Ινδός απείλησε τρία αεροδρόμια με αεροπειρατεία για να μην εκτεθεί στην κοπέλα του

Ινδός απείλησε τρία αεροδρόμια με αεροπειρατεία για να μην εκτεθεί στην κοπέλα του

Έστειλε ψεύτικες προειδοποιήσεις για αεροπειρατεία ώστε να ακυρωθούν οι πτήσεις και να μην καταλάβει η σύντροφός του ότι δεν έχει χρήματα να πληρώσει το ταξίδι που της υποσχέθηκε

Συνελήφθη την Πέμπτη από τις ινδικές αρχές ο 32χρονος Motaparthi Vamshi Krishna, ο οποίος κατηγορείται ότι απέστειλε e-mail στην αστυνομία προειδοποιώντας για επικείμενες απόπειρες αεροπειρατείας στα αεροδρόμια της Βομβάης, του Χιντεραμπάντ και του Τσενάι.

Οι απειλές του έθεσαν σε υψηλή επιφυλακή τις ινδικές αρχές που πραγματοποιούσαν καθημερινά αυξημένους ελέγχους στα αεροδρόμια, ενώ η φαινομενική απειλή έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα ακυρώθηκαν δεκάδες πτήσεις από τα τρία αεροδρόμια της Ινδίας.

Όπως αποκαλύφτηκε ωστόσο, τα προειδοποιητικά μηνύματα ήταν... φάρσες που έγιναν σε μια προσπάθεια του Krishna να μην εκτεθεί στη σύντροφό του: Ο 32χρονος είχε υποσχεθεί στην κοπέλα του ένα ταξίδι στο Μουμπάι, όμως δεν είχε το θάρρος να της πει ότι δεν διέθετε τα χρήματα. Σκέφτηκε έτσι τις τηλεφωνικές αυτές φάρσες για να μη χρειαστεί να δείξει την... αφραγκία του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Krishna κατασκεύασε μάλιστα και ένα ψεύτικο εισιτήριο αεροπορικού ταξιδιού, το οποίο είχε αποστείλει στην καλή του.

(Με πληροφορίες από RT)

SHARE: