Ιταλίδα τραγουδίστρια διασκευάζει το “Alcohol is free” των Koza Mostra και γίνεται viral

Ιταλίδα τραγουδίστρια διασκευάζει το “Alcohol is free” των Koza Mostra και γίνεται viral
Senhit - Alcohol Is Free youtube

Η Senhit δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube μια ανατρεπτική διασκευή της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision του 2013, "Alcohol is Free" των Koza Mostra και Αγάθωνα Ιακωβίδη.

Η εκπρόσωπος του Άγιου Μαρίνου το 2020 και το 2021 στη Eurovision, ονόματι Senhit, από το καλοκαίρι αποφάσισε πως κάθε μήνα θα διασκευάζει ένα τραγούδι που έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό μουσικής.

Πριν λίγα 24ωρα, η Ιταλίδα τραγουδίστρια δημοσίευσε στο κανάλι της στο Youtube το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision του 2013, “Alcohol is Free” των Koza Mostra και Αγάθωνα Ιακωβίδη, όπου η ίδια διασκεύασε με έναν αρκετά ιδιαίτερο τρόπο.

“Ήθελα να τονίσω την πιο μαχητική ψυχή του έργου αυτού, μέσα από ένα εξαιρετικό μακιγιάζ και ρούχα που θυμίζουν τον ελληνικό πολιτισμό. Το βίντεο χωρίζεται σε τρία μέρη. Ο Luca Tommassini ξεκινά να καλύπτει τα ρούχα και το πρόσωπό μου και τους δύο χορευτές με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας και στη συνέχεια κινείται πρώτα προς το σκοτάδι, ως φόρο τιμής στη γαλλική προκλητική κομψότητα”, δήλωσε η καλλιτέχνιδα.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω διασκευή:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα