Ο Διονύσης Ατζαράκης δικάζει τον “Ελληναρά” που κρίνει τον Γιώργο Λάνθιμο

Διαβάζεται σε 2'
Ο Διονύσης Ατζαράκης δικάζει τον “Ελληναρά” που κρίνει τον Γιώργο Λάνθιμο
Ο Διονύσης Ατζαράκης. Youtube

Με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κωμικός Διονύσης Ατζαράκης υφαίνει το προφίλ του “Ελληναρά” που ειρωνεύεται και κρίνει την επιτυχία του Γιώργου Λάνθιμου.

Με ένα απολαυστικό βίντεο, ο κωμικός Διονύσης Ατζαράκης σχολιάζει όλους αυτούς που κρίνουν την καριέρα του Γιώργου Λάνθιμου.

Υφαίνει το προφίλ του κλασσικού “Ελληναρά”, που από την βολή του καναπέ του, με τα απολύτως απαραίτητα -φραπέ, τσίχλα και κομπολόι στο χέρι- έχει άποψη για όλα και για όλους. Μια άποψη που διατυμπανίζει με απόλυτη σιγουριά αλλά συνήθως χωρίς καμία γνώση.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ειρωνευτεί τη διάκριση του Έλληνα σκηνοθέτη, που θριάμβευσε στις Χρυσές Σφαίρες με τη νέα του ταινία «Poor Things», κερδίζοντας δύο βραβεία.

«Χρυσή Σφαίρα ο Λάνθιμος, Ο ΛΑΝΘΙΜΟΣ, όρσε τα έργα σου διοίκηση.

-Δεν σας άρεσε η ταινία;

Καθόλου δεν μου άρεσε. Όχι δεν έχω δει την ταινία, αλλά έχω δει το τρέιλερ και κόβει το μάτι μου. Τι να δω, που είναι εκεί η Έμμα Στόουν και χορεύει σαν παρτσακλό με τον Χουλκ;» λέει αρχικά και στη συνέχεια ειρωνεύεται τη σκηνοθετική ματιά του Γιώργου Λάνθιμου.

«Δεν τα μπορώ εγώ αυτά που κάνει, τα ξενόφερτα, τα ανώμαλα. Δες λίγο ελληνικές ταινίες να ανοίξει λίγο το μάτι σου. τον Καζαντζάκη, τον Καπετάν Μιχάλη, τους 300. Να μάθεις λίγο ιστορία» λέει σε άλλο σημείο.

Όταν ρωτήθηκε δε, γιατί δεν χαίρεται που ένας Έλληνας διαπρέπει στο εξωτερικό, ο Διονύσης Ατζαράκης απαντάει με στόμφο «Αν ήταν Έλληνας θα έκανε τις ταινίες του στην Ελλάδα φίλε. Τι λέει ο φλώρος ότι δεν υπάρχουν στούντιο στην Ελλάδα; Να τον πάω εγώ Γκάζι, Μεταξουργείο… Γεμάτο στούντιο είναι εκεί». 

«Αν ήταν μάγκας, δεν θα έφευγε καθόλου. Άσχημα θα του είχε πάει αν έμενε εδώ πέρα; Θα έκανε πέντε-έξι ταινίες από την τσέπη του, μέχρι να τον τσιμπήσουν από κάπου, θα του καθόταν καμία καλή δουλίτσα και θα είχε ήσυχο το κεφάλι του».

Στο τέλος πάντως, αναφέρει πως δεν θέλει να μείνει μόνο στα αρνητικά και αναγνωρίζει πως η Έμμα Στόουν είναι καλή, «με 2-3 ποτά».

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα