Όταν ο “Ρος από τα Φιλαράκια” κλέβει μπύρες στην Αγγλία

Όταν ο “Ρος από τα Φιλαράκια” κλέβει μπύρες στην Αγγλία
Ο "Ρος από τα Φιλαράκια" κλέβει μπύρες

Η απίστευτη ομοιότητα ενός κλέφτη στην Αγγλία με τον Αμερικανό ηθοποιό της δημοφιλούς σειράς "έσπασε" το διαδίκτυο. Μέχρι και η αστυνομία μπήκε στο "παιχνίδι".

Αναπάντεχα εύθυμη εξέλιξη είχε η αναγνώριση ενός βασικού υπόπτου για κλοπή στην Αγγλία, καθώς αυτός έμοιαζε απίστευτα με τον Ρος από την δημοφιλή σειρά Φιλαράκια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομία του Μπλάκπουλ ζήτησε βοήθεια μέσω facebook για να βρει έναν άνδρα, ο οποίος έκλεψε μπύρες από κατάστημα.

“Αναγνωρίζετε αυτό τον άνδρα; Θέλουμε να του μιλήσουμε σχετικά με κλοπή που έγινε σε εστιατόριο του Μπλάκπουλ στις 20 Σεπτεμβρίου” έγραφε η ανάρτηση της αστυνομίας, που συνοδευόταν από μια φωτογραφία του υπόπτου από κάμερα τη στιγμή της κλοπής.

Χιλιάδες ήταν αυτοί που σχολίασαν την εν λόγω ανάρτηση, με αρκετούς να επισημαίνουν την ομοιότητα του κλέφτη με τον Αμερικανό ηθοποιό David Schwimmer.

Ακόμα και η τοπική αστυνομία μπήκε στον πειρασμό και σχολίασε: “Η αστυνομία του Μπλάκπουλ σας ευχαριστεί όλους για την γρήγορη ανταπόκριση. Ερευνήσαμε το θέμα σχολαστικά και επιβεβαιώσαμε ότι ο David Schwimmer ήταν στην Αμερική εκείνη την ημέρα”.

Ο David Schwimmer σε εκδήλωση στο Χιούστον AP

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα