Πέθανε στην κονσόλα...

Πέθανε στην κονσόλα...

Καρδιακή προσβολή έπαθε ένας 23χρονός μέσα σε ίντερνετ καφέ ενώ έπαιζε όλη μέρα το αγαπημένο του παιχνίδι. Κανείς δεν τον είχε πάρει χαμπάρι!

Δεν άντεξε η καρδία του 23χρονου  Chen Rong-yu και πέθανε. Ο νεαρός δεν έκανε κάτι ασυνήθιστο... απλά έπαιζε τουλάχιστον 23 ώρες σε ένα ίντερνετ καφέ μπροστά σε υπολογιστή το αγαπημένο του παιχνίδι  League of Legends.

Στην αίθουσα βρίσκονταν και άλλοι φίλοι και γνωστοί του οι οποίοι χρειάστηκαν δέκα ώρες για να καταλάβουν ότι είχε πεθάνει και να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε  ίντερνετ καφέ στην πόλη New Taipei City. Το πάθος του για το  3D βιντεοπαιχνίδι πολλαπλών παικτών,  League of Legends, του στοίχισε τη ζωή.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Βρετανικής Μirror το μοιραίο βράδυ είχε προπληρώσει 23 ώρες παιχνιδιού.

Ο 23χρονος έπαιζε 23ώρες όταν τυχαία το προσωπικό του καφέ πήγε να τον ενημερώσει ότι τελείωνε ο χρόνος του.

Ωστόσο αυτός δεν κουνιόταν και ανακάλυψαν ότι ήταν νεκρός. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίχτες που καθόντουσαν δίπλα του  έπαιζαν χωρίς να δίνουν σημασία στο πτώμα.

Όταν το ασθενοφόρο έφτασε  έμειναν άφωνοι από το θέαμα, ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε και ένα ακόμα πιο μακάβριο "εύρημα".

Ο νεαρός είχε πεθάνει -πιθανώς από καρδιακή προσβολή- δέκα ώρες πριν τον βρουν οι υπεύθυνοι, από τις 3 το απόγευμα της Τετάρτης.

SHARE:

24Media Network