Πλεύση Ελευθερίας: Πώς το ερωτηματολόγιο με τον 'ληστή τραπεζών' έριξε το twitter

ΑΘΗΝΑ - Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΑΘΗΝΑ - Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Το ερωτηματολόγιο του κόμματος που ίδρυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Πανικό έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα ερωτηματολόγιο που είναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου "Πλεύση Ελευθερίας".

Το κόμμα, στο άνοιγμα που επιχειρεί να κάνει στην κοινωνία, καλεί τους ενδιαφερόμενους να συστηθούν, αναφέροντας μερικά στοιχεία για τον εαυτό τους.

Πλεύση Ελευθερίας: Πώς το ερωτηματολόγιο με τον 'ληστή τραπεζών' έριξε το twitter

Όλα φυσιολογικά μέχρι εδώ, και κανείς δεν θα είχε ασχοληθεί, εάν στην ερώτηση "Επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα", μεταξύ διαφόρων τομέων, ειδικοτήτων και επαγγελμάτων, εμφανίζεται και εκείνο του "Ληστή Τραπεζών"!

H χιουμοριστική αυτή προσθήκη είναι που προκάλεσε σειρά αντιδράσεων και οδήγησε στη δημιουργία του χάσταγκ #πλεύση_ειδικότητες, στο οποίο οι χρήστες προτείνουν άλλες ειδικότητες, οι οποίες, φυσικά, δεν στερούνται εμπνεύσεως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας
SHARE:

24Media Network