Πρόταση γάμου σε 3 μέρη: Σύστημα "προσποίηση και αιφνιδιασμός"

Πρόταση γάμου σε 3 μέρη: Σύστημα "προσποίηση και αιφνιδιασμός"

Η κοπέλα του ήξερε πως θα της κάνει πρόταση γάμου το βράδυ. Εκείνος δεν το άφησε έτσι. Της έψησε το ψάρι στα χείλη μέχρι να της κάνει την πολυπόθητη ερώτηση (Vid)

Πως κάνεις πρόταση γάμου σε κάποια που έχει ενημερωθεί ότι απόψε θα της ζητήσεις να γίνει η γυναίκας σου; Το "σύστημα" είναι προσποίηση στη προσποίηση και στο τέλος αιφνιδιασμός.

Θα σας εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε. Ένας νεαρός άνδρας έμαθε ότι η κοπέλα του ενημερώθηκε για την επικείμενη πρόταση γάμου και θέλησε να την ταλαιπωρήσει λίγο, θέλοντας να την ξαφνιάσει (όσο μπορεί φυσικά).

Έτσι, αρχικά τοποθέτησε κάμερα στο σπίτι και έβαλε φίλους τους να τους μαγνητοσκοπούν σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Αρχικά, βλέπουμε το ζευγάρι σπίτι τους πριν τη βραδινή τους έξοδο. Η Σαμ πλησιάζει τον νεαρό, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, και εκείνος σκύβει, αλλά όοοοοχι δεν της κάνει πρόταση γάμου, απλά δένει τα κορδόνια του!

Πρόταση γάμου σε 3 μέρη: Σύστημα

Η κοπέλα γελάει γιατί περίμενε την πρόταση γάμου αλλά΄δεν θα την έχει τόσο εύκολα. Έπειτα, πάνε για sushi, όπου είχαν δειπνήσει για πρώτη φορά. Τότε εκείνος αναπολώντας τις στιγμές, σηκώνεται όρθιος και λέει στον κόσμο ότι θέλει να ανακοινώσει κάτι. Όχι δεν της κάνει ούτε τώρα πρόταση γάμου απλά θέλει να πει πως έχει περάσει ωραία στο εστιατόριο και πως φάγανε εκεί για πρώτη φορά.

Η κοπέλα αρχίζει λιγάκι να χάνει την υπομονή της αλλά πάντα με χαμόγελο του ρίχνει ένα χτύπημα στον ώμο!

Φεύγοντας από το εστιατόριο πετυχαίνουν τυχαία-πάντα- μια ομάδα πλανόδιων οργανοπαικτών και κάθονται να ακούσουν το τραγούδι (ένα των Bright Eyes). Τελειώνει το τραγούδι, εκείνος τη φιλάει και... ε τίποτα δεν γίνεται απλά φεύγουν να συνεχίσουν τη βόλτα τους.

Το ζευγάρι συνεχίζει τη βόλτα του στη προβλήτα και εκεί που περπατάνε ΤΑΡΑΑΑΑΑΝ, της λέει ότι αυτό είναι ένα ωραίο μέρος για να της κάνει πρόταση γάμου και επιτέλους της ζητάει να γίνει γυναίκα του! Εκείνη φυσικά είπε "ναι", αφού το περίμενε πως και πως όλο το βράδυ.

πηγή: gawker.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Proposing to Summer (in three parts)

SHARE:

24Media Network