Ράδιο Αρβύλα: Παρά τη μήνυση έβαλαν στο τρέιλερ ‘Πατούλη και Πατούλενα’

default image

Οι Ράδιο Αρβύλα δέχθηκαν μήνυση από το ζεύγος Πατούλη αλλά παρόλα αυτά περιλαμβάνουν το σκετσάκι στην νέα τους εκπομπή. Δείτε το τρέιλερ (Vids)

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απάντησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στο σατιρικό βίντεο της εκπομπής ” Ράδιο Αρβύλα ” που καυτηρίαζε την οικογενειακή φωτογραφία του που έγινε αντικείμενο συζήτησης την περίοδο των γιορτών στα social media.

Χαρακτηρίζοντας το σκετς “δήθεν σατιρικό”, ο κ. Πατούλης έκανε λόγο “για επιχείρηση με χυδαίο και απροκάλυπτο τρόπο, βάναυσης προσβολής της προσωπικότητάς μου, ως οικογενειάρχη, επιστήμονα και συμμετέχοντα στα πολιτικά δρώμενα, αλλά και της οικογενείας μου”.

“Δεν πρέπει και δεν θα τους επιτρέψω, για να πλουτίσουν αυτοί σήμερα, εφευρίσκοντας και υλοποιώντας χυδαίες και διαστροφικές τους τηλεοπτικές συμπεριφορές, με αποκλειστικό σκοπό τους τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, να γίνει αύριο το δικό μου παιδί θύμα σχολικού εκφοβισμού”, είχε γράψει ο Γιώργος Πατούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Παρόλα αυτά, το μεσημέρι της Πέμπτης, οι Ράδιο Αρβύλα έδωσαν το τρέιλερ της νέας τους εκπομπής στη δημοσιότητα, αναρτώντας το στον λογαριασμό τους στο Youtube. Στο νέο τρέιλερ, υπάρχει και το “σκετς Πατούλη”:

Το σκετς:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα