SC(h)OOL: Γονείς φωτογραφίζουν τα παιδιά τους πριν και μετά το σχολείο και γίνονται viral

SC(h)OOL: Γονείς φωτογραφίζουν τα παιδιά τους πριν και μετά το σχολείο και γίνονται viral
Πριν και μετά Facebook(Barrhead News)

Η μικρή Λούσι έφυγε από το σπίτι για το σχολείο "πεντακάθαρη", και "ντυμένη στην τρίχα", όπως λέει η μητέρα της. Το παιδί που επέστρεψε ήταν "ένα χάλι", αναφέρει χαριτολογώντας.

Η φωτογραφία ενός 5χρονου κοριτσιού από τη Βρετανία πριν και αφού γύρισε από το σχολείο κάνει το γύρο του διαδικτύου από τη στιγμή που η μαμά της τις δημοσίευσε στο Facebook.

Στις αρχές της εβδομάδας η Jillian Falconer πήγε να παραλάβει την κόρη της από το σχολείο την πρώτη μέρα του σχολικού έτους και σχεδόν δεν την αναγνώρισε.

Η μικρή Λούσι έφυγε από το σπίτι για το σχολείο “πεντακάθαρη”, και “ντυμένη στην τρίχα”, όπως λέει η μητέρα της. Το παιδί που επέστρεψε ήταν “ένα χάλι”, αναφέρει χαριτολογώντας.

“Αγαπάει το σχολείο και επειδή ήταν η πρώτη της μέρα ήθελε να φορέσει τα καινούρια της ρούχα”, λέει η μητέρα. “Όταν γύρισε σπίτι και την είδα έτσι τη ρώτησα τί είχε συμβεί και μου απάντησε πως δεν είχε συμβεί τίποτα το ιδιαίτερο”.

Η ιδέα της Τζιλ για φωτογράφιση του μικρού κοριτσιού πριν και μετά το σχολείο άρεσε τόσο, που σύντομα και οι άλλοι γονείς άρχισαν να ανεβάζουν παρόμοιες φωτογραφίες των παιδιών τους στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα