Τα παιδιά ενός “τρελού” φωτογράφου

default image

Δείτε καταπληκτικές παιδικές φωτογραφίες, γεμάτες φαντασία και θεατρικότητα (Pics)

Έχετε βαρεθεί τις ίδιες και τις ίδιες πόζες; Έχετε εξαντλήσει τη φαντασία σας σε οικογενειακές φωτογραφίες με φόντο το τζάκι ή το καθιστικό σας;

Τότε, οι δύο μικρές αδερφούλες θα σας ξετρελάνουν και θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τις επόμενες λήψεις σας.

Ο λόγος για την 8χρονη Kristin και την 5χρονη Kayla, οι οποίες με τη βοήθεια του πατέρα τους, Jason Lee, τράβηξαν μοναδικές φωτογραφίες με θέματα που θα ζήλευαν ακόμα και πραγματικά μοντέλα.

Ο Jason Lee είναι φωτογράφος γάμων και ξεκίνησε να τραβά φωτογραφίες τις δύο κόρες του το 2006, όταν η μητέρα του αρρώστησε σοβαρά και δεν είχε τη δυνατότητα να τους επισκέπτεται και να βλέπει τα εγγόνια της.

Από την άλλη πλευρά, οι μικρές είχαν συχνά ιώσεις και δεν το διακινδύνευαν να πάνε στη γιαγιά τους και να την κολλήσουν.

Έτσι, το εργασία και χαρά έγινε πραγματικότητα για το δημιουργικό φωτογράφο, ο οποίος δημιούργησε ένα blog με τις φωτογραφίες των κοριτσιών. Έτσι, θα μπορούσε να δει η μητέρα του τη ζωή και την ανάπτυξη των κοριτσιών.

”Οι περισσότερες από τις φωτογραφίες είναι έμπνευση δική τους” δηλώνει υπερήφανα ο φωτογράφος, δίνοντας υπόσχεση ότι θα συνεχίσει το έργο του και τα επόμενα χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα