Το creepy καφενείο με τις κούκλες που λέγεται “Τζίπρας” και βρίσκεται στην Ηλεία

Το creepy καφενείο με τις κούκλες που λέγεται “Τζίπρας” και βρίσκεται στην Ηλεία

Το απίθανο καφενείο - μουσείο με τις κούκλες ανάμεσα στο Τολό και το Λέπρεο, πήρε το όνομα "Άλεξ Τζίπρας" με γερμανική όμως προφορά. Δείτε τα πλάνα.

Υπάρχει στην Ελλάδα καφενείο που… παραπέμπει στο όνομα του πρωθυπουργού;

Περίπου! Πρόκειται για καφενέ με… “Γερμανική υπογραφή” που ονομάζεται Αλεξ Τζίπρας, με “ζ” δηλαδή.

Ένα ζευγάρι Γερμανών που ήρθαν για διακοπές και εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο χωριό Θολό Ηλείας, έφτιαξε αυτό το περίεργο καφενείο – παντοπωλείο – μουσείο, όπως προσδιορίζεται από τους ιδιοκτήτες του.

Εκ πρώτης όψεως μοιάζει “ανατριχιαστικό” και σαν στοιχειωμένο, αλλά σύντομα καταλαβαίνεις με μια πιο προσεκτική ματιά την προσοχή και τον κόπο που ρίχνουν οι ιδιοκτήτες του.

Το βίντεο του haanity από το creepy καφενείο!

Συχνά αλλάζουν τις κούκλες, που μοιάζουν σαν πραγματικοί άνθρωποι και τραβούν την προσοχή ακόμη και σ’ αυτούς που δεν είναι παρατηρητικοί.

Πατίνια, σαμάρια, ταμπέλες, παλιά τηλέφωνα, φυσούνες, κούνιες, κασέλες, μπαούλα, μπουκάλια, βαρέλια, σκάφες, παλιά παιχνίδια, ρόδες από κάρα, τηλεοράσεις, laptop, ραδιόφωνα, παλιές καρέκλες, γιαταγάνια και κορνίζες με παλιές φωτογραφίες άλλων εποχών και άλλα πολλά θα βρείτε σ’ αυτό το ιδιότυπο μουσείο.

Τα υλικά με τα οποία έχει χτίσει αυτό το απόκοσμο θέαμα παραμυθιού, τα βρήκε στα σκουπίδια και τα μετέτρεψε σε ρούχα και αντικείμενα ενός κόσμου τον οποίο βάφτισε με το όνομά της και το όνομά του συζύγου της. Αυτή Ούλι. Και ο άντρας της Τίμπορ. Εξ’ ου και το όνομα  του χώρου: Τιμπούλις.

Είμαστε συνηθισμένοι από “παράδοξα” πράγματα στην περιοχή της Ηλείας. Εν προκειμένω βέβαια, υπάρχει και μεράκι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα