Βίντεο: Η πιο εμετική πρόταση γάμου που έχει γίνει ποτέ

Βίντεο: Η πιο εμετική πρόταση γάμου που έχει γίνει ποτέ
© YOUTUBE / D-HAM HAMILTON

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του βρήκε ένας άνδρας, ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τον...εαυτό του (vid)

Την ωραία ιδέα να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του κατά τη διάρκεια βόλτας με ελικόπτερο, είχε ένας Αμερικανός, ωστόσο όλο το ρομάντζο της στιγμής χάθηκε όταν ο μέλλοντας γαμπρός άρχισε να κάνει εμετό, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την εμφάνιση του δαχτυλιδιού και την καθιερωμένη ερώτηση.

Ο άνδρας σκεφτόταν επί μήνες τον τρόπο με τον οποίο θα έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του. Κατέληξε ότι η ιδέα του ελικοπτέρου ήταν η καλύτερη και την εμπλούτισε με μια πινακίδα, σε κήπο σπιτιού συγγενή του, που έγραφε "Θα με παντρευτείς;". Μάλιστα προκειμένου οι ξεχωριστές αυτές στιγμές να καταγραφούν, έβαλε μια κάμερα στο ελικόπτερο. Μόλις το ζευγάρι όμως απογειώθηκε, ο άνδρας άρχισε να αισθάνεται ναυτία.

"Άρχισα να νιώθω άρρωστος. Δεν είχα προβλέψει κάτι τέτοιο. Και γινόταν όλο και χειρότερο", αναφέρει ο γαμπρός σε βίντεο που ανάρτησε στο διαδίκτυο. Ο άνδρας φαίνεται να στριφογυρίζει στη θέση του, ωστόσο κρατιέται. Το ελικόπτερο περνάει από το σημείο που ήταν η πινακίδα, αυτός βγάζει το δαχτυλίδι και το δίνει στην σύντροφό του και πριν καλά-καλά η τελευταία συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, βλέπει τον μέλλοντα σύζυγό της να κάνει εμετό.

Για την ιστορία, η κοπέλα είπε το μεγάλο "ναι".

Πηγή: Daily Mail

SHARE: