Βίντεο: Τα τουβλάκια του μάγου, δοκιμάζουν τη λογική σας

Βίντεο: Τα τουβλάκια του μάγου, δοκιμάζουν τη λογική σας

Δείτε το τρικ του Norberto Jansenson. Εξαφανίζει τουβλάκια χωρίς να χαλάει το παζλ. Τι δηλώνει για το βίντεο που έχει προκαλέσει συζητήσεις στο διαδίκτυο

Για να παρακολουθήσετε τα μαγικά που κάνει ο Αργεντινός μάγος Norberto Jansenson, πρέπει να επιστήσετε όλη την προσοχή σας στο βίντεο το οποίο σαρώνει το διαδίκτυο.

Το βίντεο, με τίτλο "Azulejos", δύσκολα μπορεί κανείς να το καταλάβει! Αρχικά βλέπουμε μέσα σε ένα πλαίσιο 63 κεραμικά πλακίδια.

Αρχικά αφαιρεί κάθε φορά και από ένα  και το "παζλ" δε χαλά! Στην αρχή βγάζει ένα πρώτο κομμάτι, στη συνέχεια ένα δεύτερο και τέλος ένα τρίτο.... χωρίς βεβαίως στο τέλος να λείπει κάποιο!

Στη συνέχεια τα επανατοποθετεί στο πλαίσιο κάνοντας το αντίθετο. Βάζει το πρώτο, στη συνέχεια το δεύτερο και μετά το τρίτο. Για άλλη μια φορά το παζλ συμπληρώνεται.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι απλώς χρησιμοποίησε δύο κάμερες.

Ο ίδιος απαντά: "Είμαι ένας καλλιτέχνης της ψευδαίσθησης, έτσι η δουλειά μου επικεντρώνεται μόνο στην ενεργοποίηση φαντασία σας, στην αίσθηση της κατάπληξης, την ικανότητα σας να γίνετε παιδιά και πάλι πιστεύοντας στο αδύνατο. "

Πείτε μας τη γνώμη σας για ψευδαίσθηση. Πως νομίζετε ότι το κάνει ο Noberto;

(Πηγή: Huffington Post)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Illusion Makes Tiles Appear And Disappear Before Your Eyes

SHARE:

24Media Network