Πώς μυρίζει ένας serial killer; Το άρωμα θα βγει συντόμως στην αγορά

Πώς μυρίζει ένας serial killer; Το άρωμα θα βγει συντόμως στην αγορά

Η βρετανική εφημερίδα Guardian δημοσίευσε προχθές την είδηση ότι το κανάλι NBC έχει αποφασίσει να λανσάρει άρωμα «Hannibal Lecter»

Μια από τις πιο καλογυρισμένες και δημοφιλείς σειρές του αμερικανικού NBC έχει τίτλο Hannibal Lecter. Είναι ο ήρωας που έγινε γνωστός από την «Σιωπή των Αμνών». Ο ψυχίατρος που κρύβει τα δικά του εγκλήματα, πίσω από την εξιχνίαση των εγκλημάτων των άλλων.

Στην συγκεκριμένη σειρά, ο Λέκτερ συνεργάζεται με τον ειδικό πράκτορα Γουϊλ Γκρέϊαμ και από κοινού προσπαθούν να λύσουν υποθέσεις  για κατά συρροή δολοφόνους.

Η βρετανική εφημερίδα Guardian δημοσίευσε προχθές την είδηση ότι το κανάλι έχει αποφασίσει να λανσάρει άρωμα «Hannibal Lecter». Ποιός όμως θα αγόραζε ένα μπουκάλι που θα είχε απέξω την εικόνα κάποιου που υποδύεται μια τέτοια προσωπικότητα; Μάλλον αρκετοί καθώς ο ήρωας δεν μοιάζει τόσο στον κινηματογράφικό Λέκτερ αλλά σε έναν γοητευτικό ψυχρό άνδρα που ξέρει να ντύνεται, να φέρεται (και να σκοτώνει).

Το NBC κινείται σε μια νέα κατεύθυνση ανέρευσης πόρων και θεωρεί ότι το να λανσάρει προϊόντα που σχετίζονται με σειρές (ακόμα και με ήρωες που είναι ικανοί για ειδεχθή εγκλήματα) μπορεί να οδηγήσει σε νέα εμπορικά μονοπάτια. Μετά το άρωμα για τον Λέκτερ, ενδεχομένως να κυκλοφορήσουν στην αγορά και άλλα. Το θέμα είναι πως θέλει να μυρίζει κανείς....

SHARE:

24Media Network