Κορονοϊός: Η Ναταλία Δραγούμη στην καμπάνια για τη γραμμή στήριξης 10306

Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, ο Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας και η Υφυπουργός Υγείας αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας και Εξαρτήσεων Ζωή Ράπτη.

Πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας του υπουργείου Υγείας, η Ναταλία Δραγούμη την οποία ευχαρίστησαν για την συμμετοχή της ο Βασίλης Κικίλιας και η Ζωή Ράπτη

Συνάντηση με την ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη είχαν χθες ο Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας και η Υφυπουργός Υγείας αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας και Εξαρτήσεων Ζωή Ράπτη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ευχαρίστησε θερμά την κα Ναταλία Δραγούμη για την αφιλοκερδή συμμετοχή της στο διαφημιστικό βίντεο του Υπουργείου Υγείας για την τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306 καθώς και την κοινωνική ευαισθητοποίηση και αλληλεγγύη που επέδειξε.

Η τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306 επανήλθε σε πλήρη εικοσιτετράωρη λειτουργία από τις 28 Σεπτεμβρίου και λειτουργεί ως ένας δωρεάν δίαυλος επικοινωνίας που ενημερώνει, ανώνυμα και εμπιστευτικά τους πολίτες που αναζητούν ψυχολογική, κοινωνική και συμβουλευτική υποστήριξη περιλαμβανομένων και των ψυχικών συνεπειών του κορονοϊού.

Η Γραμμή 10306 στελεχώνεται από καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες ψυχικής υγείας, ενώ μέχρι σήμερα κάλεσαν περισσότεροι από 100.000 συμπολίτες μας. Την αρχική περίοδο κυριαρχούσε στα αιτήματα ο φόβος ενώ σήμερα επικρατεί το άγχος για το αύριο σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο.

Σημειώνεται τέλος ότι η Γραμμή 10306 συστήθηκε με πρωτοβουλία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών – Α’ Ψυχιατρική Πανεπιστημιακή Κλινική (Αιγινήτειο Νοσοκομείο) και του Υπουργείου Υγείας και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Χαμόγελο του Παιδιού και την Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας «ΑΡΓΩ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network