Κορονοϊός: Τρεις νεκροί σήμερα στην Ελλάδα

Κορονοϊός: Τρεις νεκροί σήμερα στην Ελλάδα
ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ. (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Στους 76 αυξάνονται τα θύματα από την επιδημία κορονοϊού στη χώρα μετά την κατάληξη 3 ανδρών σε Πάτρα, Αλεξανδρούπολη και Θεσσαλονίκη

Μεγαλώνει μέρα με τη μέρα ο κατάλογος με τους νεκρούς από κορονοϊό, καθώς σήμερα το πρωί άλλοι 3 άνδρες κατέληξαν από τις επιπλοκές του ιού, φτάνοντας συνολικά τους 76.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 82χρονο που νοσηλευόταν με υποκείμενο νόσημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, έναν 72χρονο που έπασχε από καρδιολογικό πρόβλημα και νοσηλευόταν σε ΜΕ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και για ένα 78χρονο που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά πως οι άνδρες άνω των 65 ετών αποτελούν την πλέον ευπαθή ομάδα στην επέλαση του κορονοϊού με συνολικά 55 θανάτους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε το απόγευμα της Κυριακής, 62 νέα κρούσματα στη χώρα μας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 1.735, εκ των οποίων το 54,9% αφορά άνδρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέχρι χθες το απόγευμα είχαμε 5 νέους καταγεγραμμένους θανάτους και 73 θανάτους συνολικά στη χώρα. Οι 21 ήταν γυναίκες (28,8%) και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 74 έτη και το 83,6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
 

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα