Νοσοκομείο Καρδίτσας: Συνταξιούχος μάνατζερ ετών 80

Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας

Σε μια επιλογή που ξάφνιασε φαίνεται πως προχώρησε το υπουργείο Υγείας, με την επιλογή ενός συνταξιούχου γυμνασιάρχη στη θέση του διοικητή στο νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Κάθε άλλο παρά την ιδιότητα του σύγχρονου manager φαίνεται πως έχει ο 80χρονος συνταξιούχος πρώην γυμνασιάρχης, ο οποίος έχει επιλεγεί να διοικεί το νοσοκομείο της Καρδίτσας. Ο Κωνσταντίνος Πατέρας, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας larissanet.gr, κατάγεται από την Πιαλεία Τρικάλων, είναι τέως γυμνασιάρχης, μόνιμος υποψήφιος πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά και τον ΛΑΟΣ και τους ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με το βιογραφικό το οποίο συνόδευε την υποψηφιότητά του στις εκλογές του 2007 με τη ΝΔ, ο κ. Πατέρας είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με 8 χρόνια Μεταπτυχιακές σπουδές, στην Αγγλία με υποτροφία του ΙΚΥ και στη Φιλοσοφική Σχολή του Παν/μίου Αθηνών. Επίσης δίδαξε στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Παν/μίου Θεσσαλίας ως καθηγητής με το Ν.407.

Επίσης το 2016 αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ, όπου είχε μετακινηθεί και όπως αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου στη σελίδα του κόμματος στο fb: «Ο πολιτευτής Τρικάλων κ. Κώστας Πατέρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Κίνημα επικαλούμενος προσχηματικά διάφορους λόγους. Εκείνο που δεν λέει ο κ. Πατέρας είναι ότι ζητούσε να διοριστεί διοικητής νοσοκομείου χωρίς να έχει τα προσόντα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας larissanet.gr, η επιλογή του μόνιμου πολιτευτή προκάλεσε έντονα σχόλια στην τοπική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. Μιλώντας μάλιστα σε τοπικό ρ/σ των Τρικάλων (ράδιο Ζυγός) ο Κ. Πατέρας ξεκαθάρισε πως θα κρατήσει το μισθό του διοικητή κι όχι τη σύνταξη.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση των 112 νέων διοικητών και υποδιοικητών έγινε την Παρασκευή το βράδυ και η σχετική ανακοίνωση δεν περιείχε τίποτα περισσότερο από 7 πίνακες διορισθέντων, ένας για κάθε υγειονομική περιφέρεια. Μεταξύ λοιπόν των ονομάτων φαίνεται στον πίνακα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας ο κ. Κωνσταντίνος Πατέρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νοσοκομεία, Βασίλης Κικίλιας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κικίλιας: Αντικατάσταση άνευ αποζημίωσης των διοικητών νοσοκομείων που δεν πληρούν τα κριτήρια αξιολόγησης

Νέοι διοικητές στα νοσοκομεία του ΕΣΥ - Όλα τα ονόματα

SHARE:

24Media Network